Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Despre Leadership si Tehnologii Digitale pentru Recrutare si Onboarding

Joi, 18 mai, a avut loc o noua Intalnire HR Partner in cadrul careia am aflat  cum ne pot ajuta tehnologiile digitale in unul din cele mai importante procese de HR - recrutare si onboarding si am discutat despre importanta valorilor si a autenticitatii in leadership.

In prima parte a sesiunii, Luminita Scarlat (SAP Romania), ne-a explicat cum ne poate ajuta SAP SuccessFactors sa gasim si sa interactionam mai usor cu candidatii si, de asemenea, cum sa integram mai usor noi angajati in organizatie.

In cea de-a doua sesiune, Monica Ioana Botocan si Mihaela Ginju (Erudio) ne-au spus de ce sunt importante Autenticitatea si Valorile in Leadership si care sunt efectele acestei combinatii asupra liderului, a oamenilor din subordine si a organizatiei.
 
 
Agenda evenimentului


Conditii de participare

Participarea la intalnirile HR Partner este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane), in limita locurilor disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club.

Pentru a va inscrie la acest eveniment, va rugam sa ne scrieti la adresa roxana.mares@hr-club.ro pana miercuri, 17 mai 2017, mentionand prenumele, numele, functia, compania si adresa de e-mail.

Cand si unde
Evenimentul va avea loc joi, 18 mai 2017, intre orele 9.00 - 12.00, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti.

Eveniment organizat impreuna cu
 
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate