Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de iFlow, 2020-02-12
Solutia de pontaj & HR iFlow a fost lansata pentru companiile romanesti acum un an, de atunci si pana in prezent peste 3000 de companii si-au creat un cont in aplicatie. Dezvoltatorii softului povestesc ca primesc cel putin 5 cereri pe zi, de la companii romanesti, referitoare la o solutie de pontaj & HR.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, 2020-02-26
Imaginati-va un pisc inalt si indepartat, inconjurat de valuri de ceata. Cam asa este inovatia in mediul de business: o aspiratie inalta inclusa pe lista de valori si in declaratiile de misiune ale multor companii, insa din pacate inconjurata de ceata unor mituri care o fac inaccesibila. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-02-26
Dupa ce ti-am aratat in practica modul in care instrumentele de recrutare pot avea o influenta majora asupra retentiei, sa intram acum in teoria engagement-ului si sa vedem ce poti face pentru ca noii tai angajati sa isi ia un angajament emotional inca din procesul de interviu. 
Pus la dispozitie de BIA, 2020-02-26
Cand angajezi, o alegere bine facuta inseamna timp si bani castigati. Doua perechi de ochi sunt intotdeauna mai bune decat una singura, mai ales cand una dintre ele apartine unui specialist in recrutare experimentat. 
Pus la dispozitie de Roxana Mitu, 2020-02-27
In aceasta perioada rulam o campanie de promovare pentru programele de invatare „Evolution Journey” dezvoltate si recomandate de Trend. In urma cu cateva saptamani am primit un mesaj in legatura cu pozele care promoveaza programul de leadership. Amica mea imi vorbea despre faptul ca posterul are pe el patru barbati. Nicio femeie. 
Pus la dispozitie de Dominique Bogdanas, 2020-02-27
Conceptul de spatiu de lucru digital include numeroase paradigme, cum ar fi instrumente de lucru inteligente sau instrumente de colaborare. Dar despre ce este vorba, mai exact, si care sunt avantajele?
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-02-28
Burnoutul este un proces gradual! Nu se intampla peste noapte, dar se poate declansa dintr-odata. Semnele si simptomele sunt subtile la inceput, dar se agraveaza odata cu trecerea timpului. Simptomele timpurii nu trebuie neglijate ci reprezinta o certitudine ca este nevoie de o interventie.
Pus la dispozitie de HCM Deck, 2020-02-28
Prima intalnire din seria HCM Deck European Roadshow va avea loc pe 31 martie la Radisson Bucharest Hotel & Residence. Expertii din domeniul HR si L&D vor discuta subiecte din domeniul inovatiei, al tendintelor L&D, al HR Tech si al afacerilor. 


Adaptabilitatea

La inceput de toamna, incep si la HR Club sesiunile de invatare. De aceasta data aducem la Cluj Intalnirile HR Partnerevenimentele in cadrul carora afli noutati despre instrumentele, serviciile si inovatiile din piata de servicii de HR.

Despre ce vom discuta?
 
Pentru ca in februarie, Learning Architect a lansat catre clientii lor cercetarea "Customer Insight Survey 2018", aflata deja la a doua editie, au aflat astfel cum se vede peisajul L&D si care sunt temele "fierbinti" care ii preocupa. Supriza sau nu, adaptabilitatea a reiesit a fi competenta numarul 1 a viitorului, detronand inteligenta emotionala si alte competente intra si interpersonale. De aceea, s-au gandit sa ii dedice primul eveniment din proiectul lor "Arhitectii Viitorului" - o serie de workshopuri si evenimente informale dedicate comunitatii de HR si L&D, iar noi, comunitatea HR Club Cluj suntem primii care vom explora alaturi de ei aceasta tema. 
 
Te asteptam la o scurta experienta de conectare cu tema, in care nimeni nu va fi spectator :).

Cand: Joi, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 50 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club.

Agenda evenimentului:
  • 15.00 - 15.30 Welcome coffee 
  • 15.30 - 17.00 Adaptabilitatea 
  • Stefania Antone - Managing Partner - Learning Architect
  • Malina Chirea - Trainer - Learning Architect

​Eveniment organizat impreuna cu

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate