Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2019-01-08
Ocazia excelenta a unui dialog unu-la-unu, perfect personalizat, o au organizatiile la interviul de recrutare când candidatul este fata in fata cu viitorul sef, cu colegii de la HR, cu alti viitori potentiali colegi din companie. Si ce fac cele mai multe organizatii in acest moment? Rateaza aceasta sansa importanta pe care o au de a fideliza candidatul intr-un ambasador al companiei, transformand experienta interviului intr-una dezamagitoare de tip evaluare sau, si mai rau, interogatoriu. 
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Founder & Managing Partner  , 2019-01-08
Ca recruiteri primim foarte multe intrebari din partea oamenilor care sunt interesati sa faca o schimbare de cariera. Pentru cei care se gandesc ca inceputul de an este un moment bun pentru a face urmatorul pas catre obiectivul profesional propus, am pregatit un articol cu o serie de sugestii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-08
Ca si in anul precedent, 2019 se preconizeaza a fi dur pentru companiile care au nevoie de specialisti. Carentele sistemului de educatie, numarul tot mai mare de romani care opteaza sa emigreze, diferentele dintre generatii fac misiunea recruiterilor din ce in ce mai dificila. Citeste care sunt cele 5 provocari ale noului an si potentialele solutii. 
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2019-01-09
La fiecare sfarsit de an, oamenii fac promisiuni si planuri pentru urmatoarele 12 luni. Imaginati-va cum ar fi sa nu trebuiasca sa asteptati atat de mult pentru a va realiza strategiile si pentru a putea testa deciziile importante inainte de a le face, cum ar fi sa puteti analiza consecintele in doar cateva ore, putand astfel face ajustari? 


Adaptabilitatea

La inceput de toamna, incep si la HR Club sesiunile de invatare. De aceasta data aducem la Cluj Intalnirile HR Partnerevenimentele in cadrul carora afli noutati despre instrumentele, serviciile si inovatiile din piata de servicii de HR.

Despre ce vom discuta?
 
Pentru ca in februarie, Learning Architect a lansat catre clientii lor cercetarea "Customer Insight Survey 2018", aflata deja la a doua editie, au aflat astfel cum se vede peisajul L&D si care sunt temele "fierbinti" care ii preocupa. Supriza sau nu, adaptabilitatea a reiesit a fi competenta numarul 1 a viitorului, detronand inteligenta emotionala si alte competente intra si interpersonale. De aceea, s-au gandit sa ii dedice primul eveniment din proiectul lor "Arhitectii Viitorului" - o serie de workshopuri si evenimente informale dedicate comunitatii de HR si L&D, iar noi, comunitatea HR Club Cluj suntem primii care vom explora alaturi de ei aceasta tema. 
 
Te asteptam la o scurta experienta de conectare cu tema, in care nimeni nu va fi spectator :).

Cand: Joi, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 50 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club.

Agenda evenimentului:
  • 15.00 - 15.30 Welcome coffee 
  • 15.30 - 17.00 Adaptabilitatea 
  • Stefania Antone - Managing Partner - Learning Architect
  • Malina Chirea - Trainer - Learning Architect

​Eveniment organizat impreuna cu

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate