Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)


Adaptabilitatea

La inceput de toamna, incep si la HR Club sesiunile de invatare. De aceasta data aducem la Cluj Intalnirile HR Partnerevenimentele in cadrul carora afli noutati despre instrumentele, serviciile si inovatiile din piata de servicii de HR.

Despre ce vom discuta?
 
Pentru ca in februarie, Learning Architect a lansat catre clientii lor cercetarea "Customer Insight Survey 2018", aflata deja la a doua editie, au aflat astfel cum se vede peisajul L&D si care sunt temele "fierbinti" care ii preocupa. Supriza sau nu, adaptabilitatea a reiesit a fi competenta numarul 1 a viitorului, detronand inteligenta emotionala si alte competente intra si interpersonale. De aceea, s-au gandit sa ii dedice primul eveniment din proiectul lor "Arhitectii Viitorului" - o serie de workshopuri si evenimente informale dedicate comunitatii de HR si L&D, iar noi, comunitatea HR Club Cluj suntem primii care vom explora alaturi de ei aceasta tema. 
 
Te asteptam la o scurta experienta de conectare cu tema, in care nimeni nu va fi spectator :).

Cand: Joi, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 50 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club.

Agenda evenimentului:
  • 15.00 - 15.30 Welcome coffee 
  • 15.30 - 17.00 Adaptabilitatea 
  • Stefania Antone - Managing Partner - Learning Architect
  • Malina Chirea - Trainer - Learning Architect

​Eveniment organizat impreuna cu

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate