Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de GiftShare.ro, 2022-03-22
Recompensarea si stimularea angajatilor nu a fost niciodata mai importanta deoarece intram intr-o noua lume hibrida a muncii. Cercetarile au aratat ca productivitatea poate creste substantial pentru unele companii care au programe eficiente de stimulare, iar aceste programe pot asigura un boost in satisfactia angajatilor.
Pus la dispozitie de Centrul de Limbi Straine A_BEST, 2022-04-14
​A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza in data de 05 mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse, din Bucuresti, Conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VII-a, in colaborare cu nume valoroase din mediul de afaceri. Acest eveniment se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companiile multinationale, managerilor din companii, precum si antreprenorilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-04-28
Folosind resurse profesionale de un inalt nivel si intreaga experienta practica acumulata, Co-Factor si KPMG Romania au pregatit o serie de intrebari, atent structurate, pe un subiect challenging: Managementul Performantei. La finalul assessment-ului, in functie de raspunsurile tale, se va genera o diagnoza completa a nivelului de performanta din compania ta, pentru a te ajuta sa identifici cat mai clar realitatea si potentialul organizatiei.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-04-28
Paradoxal, intalnirile individuale cu angajatii (one-to-one) pot elibera agendele managerilor si ii pot ajuta sa castige timp suplimentar. Si asta nu e tot! Am pregatit pentru tine un prim episod in care vom detalia ce este o intalnire one-to-one, cum se pregateste o astfel de intalnire, cat e recomandat sa dureze si care este frecventa.
Pus la dispozitie de Cristina Baghiu, 2022-04-28
Care-i legatura intre transformarea digitala si siguranta psihologica? Cartea Prof. Amy Edmondson, The Fearless Organization, ne-a facut sa intelegem de ce 70% dintre procesele de transformare digitala si agilizare nu au succes. 
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-04-28
Asertivitatea inseamna comunicarea si exprimarea gandurilor, sentimentelor si opiniilor dvs. intr-un mod care face ca parerile si nevoile dvs. sa fie intelese in mod clar de catre ceilalti, fara insa a le neglija gandurile, sentimentele sau opiniile lor.
Pus la dispozitie de goFLUENT, 2022-04-28
Este important sa ne amintim ca prosperarea in timpul si dupa pandemie a insemnat trecerea de la invatarea face to face la cea digitala. De asemenea, a fost nevoie de o strategie de upskilling si reskilling a fortei de munca. Pe langa liderii care au trebuit sa ia decizii dificile, angajatii au trebuit sa tina pasul cu ei.
Pus la dispozitie de Andrei Dumitru, 2022-04-28
Stresul cronic, senzatia de burnout sau de coplesire (overwhelm) sunt doar cateva dintre efectele pe termen scurt. Insa efectele sociale si economice de lunga durata sunt mult mai ample, avertizeaza specialistii K.M.Trust & Partners. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-04-28
Majoritatea angajatorilor se confrunta cu deficitul fortei de munca. Acest neajuns se simte atat pentru categoria de angajati calificati si necalificati, cat si pentru specialistii cu studii superioare. Gasirea talentelor necesita atentie la detalii, iar echipele de recrutare interne pot ajunge rapid sa fie coplesite de numarul de pozitii vacante ce trebuie inchise cat mai repede. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-04-28
O preferinta care transcende varsta este dorinta de recunoastere la locul de munca. Multe echipe multigenerationale au obtinut un succes semnificativ folosind programe de recunoastere a angajatilor pentru a eleva cultura companiei intr-un mod care sa rezoneze cu angajatii de toate varstele. 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-04-28
In contextul in care tot mai multi colegi lucreaza acum de la birou sau hibrid, este important sa acorzi atentie nevoii de flexibilitate a acestora. Ultimii doi ani au demonstrat ca oamenii pot lucra eficient de oriunde si am castigat mult la capitolul incredere in echipele noastre. Si merita sa le arati in continuare incredere, gasind noi solutii care sa le permita sa aibă un program de lucru, după model european. 
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-04-28
Iti doresti sa ai succes in business, iar pentru aceasta este important sa ai alaturi oameni care au abilitati si cunostinte potrivite rolurilor disponibile in companie. Dar cum ii gasesti pe cei mai buni in conditiile in care oferta de munca creste?
Pus la dispozitie de The Mind, 2022-04-28
La The Mind, ne place sa setam trenduri cand vine vorba despre practici terapeutice inovatoare. Cautam in permanenta metode noi, validate stiintific in ani de zile de cercetare si aplicate de specialistii nostri in mii de ore de cabinet alaturi de clientii nostri.
Pus la dispozitie de The Mind, 2022-04-28
O organizatie responsabila intelege ca, atunci cand echilibrul psihic al unui angajat este semnificativ perturbat, lucrurile pot deraia într-un ritm ametitor. La fel ca atunci cand picuram cerneala pe o sugativa, criza se extinde rapid si cu trasee imprevizibile la nivelul intregii echipe si al companiei. 
Pus la dispozitie de Thomas International, 2022-04-29
Cu cat aceasta criza se va extinde, cu atat e nevoie ca oamenii din organizatii sa primeasca suportul si resursele potrivite pentru a dezvolta mecanisme de adaptare sanatoase si strategii pe termen lung, care sa influenteze starea de bine a fiecaruia, cat si sanatatea organizatiei. 
Pus la dispozitie de Trend, 2022-04-29
Pus la dispozitie de Blue Colibri, 2022-04-29
Ajungerea la noi candidati este mult facilitata prin utilizarea cu intelepciune a solutiilor de comunicare ale diferitelor platforme de social media. Prin intermediul acestora ai ocazia sa prezenti viitorilor angajati valorile companiei, conditiile de munca si colegii. Colegii experti de la Blue Colibri au creat un e-book care te poate ajuta sa iti gestionezi corect si constient platformele de social media.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-04-29
O solutie practica si in contextul lucrului la distanta si modelelor de lucru hibrid. Angajatii pot inregistra facil orele de incepere si incheiere a programului de lucru cu butoanele intuitive de gestiune prezenta individuala. Pe baza actiunilor angajatilor asupra butoanelor, Oraroo genereaza continutul Foii Colective de Prezenta.
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-04-29
Graficul de capacitate prezinta in mod agregat capacitatea echipei in functie de norma de lucru a angajatilor cat si de planificarea concediilor de odihna ale acestora. Managerii pot realiza planificarea efortului echipei pe baza capacitatii reflectate in grafic. Pot lua decizii pentru gestiunea in avans a diferentelor intre cererile de servicii si capacitatea de lucru. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-04-29
In acest model organizatia nu are spatii de birouri si toata lumea lucreaza de la distanta. Este excelent pentru companiile cu forta de munca distribuita. Este mult mai simplu si mai usor de implementat decat modelele hibride in care companiile trebuie sa isi faca griji pentru spatiul de birou și limitarile legate de locatie.
Pus la dispozitie de MIndit Consulting, 2022-04-29
Mindit Consulting, prima companie de background screening din Romania, care ofera servicii de verificare pentru zonele de angajatori, legalitate, studii si certificari, prezenta si activitate in media si social media, ID check, raport de credit, analiza CV, etc. isi extinde serviciile la nivel global.
Pus la dispozitie de Andreea Suciu, 2022-04-29
Demisia angajatului depusa in urma diferitelor forme de presiune si a actelor de hartuire din partea superiorilor nu reprezinta o incetare a contractului de munca din inițiativa salariatului, ci o demisie fortata. Cu toate acestea, nu orice actiuni ale angajatorului sunt catalogate drept acte de viciere a consimtamantului care justifica anularea demisiei. 
Pus la dispozitie de htss, 2022-04-29
Afacerile din zona medicala reprezinta o nisa de business in continua crestere la nivel mondial. Nu este deloc surprinzator faptul ca alegerea unei companii de dezvoltare de software medical, cum ar fi HTSS, care sa se ocupe de digitalizarea afacerii tale din zona medicala, este la mare cautare. 
Pus la dispozitie de htss, 2022-04-29
Procesul de planificare resurse umane, gestionarea turelor de lucru, dar si inregistrarea rapoartelor sunt vizibil simplificate de sistemele de management al angajatilor. In functie de nevoile specifice, aceste solutii software integreaza diverse caracteristici si sunt adaptate la nevoile companiei, pentru a indeplini toate cerintele beneficiarului.
Pus la dispozitie de Arianna Huffington, 2022-05-02
Efectul bucuriei poate fi neasteptat de puternic la locul de munca: este un multiplicator de forta care permite echipelor si companiilor sa stabileasca obiective ambitioase si sa le atinga, fara sa ajunga la epuizare. Atunci cand ne bucuram de o stare buna de spirit, suntem cu 31% mai productivi decat atunci cand suntem ingrijorati sau stresati. 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-05-02
Au trecut doi ani de cand organizatiile la nivel mondial au adoptat modelul de lucru la distanta si multe aspecte legate de modul in care muncim s-au schimbat intre timp. Prin urmare, specialistii in resurse umane si in managementul talentelor trebuie sa accepte aceasta noua paradigma sa identifice modurile in care pot profita de avantajele sale. 


Employee Experience: momente care conteaza

Stim ca piata muncii nu duce lipsa de provocari si instrumente care sa eficientizeze procesele din companii. 
Stim ca atentia este selectiva si ca, pentru a putea avea parte de ea, ideea sau tool-ul adus pe scena trebuie sa fie relevant si util.
Stim ca experienta este cea care face diferenta, oamenii sunt cei care dau viata solutiilor software, oamenii sunt inima companiilor. 
Te invitam ca, impreuna, sa alegem sa ne tratam angajatii printr-o abordare holistica, atat individual, cat si la nivel macro, intr-un mod transparent, utilizand instrumente care sa faciliteze si sa optimizeze procesele de resurse umane.
 
Vino la o noua Intalnire HR Partner, pe 21 noiembrie, la Bucuresti, pentru a aborda noi aspecte legate de Employee Experience.
 
Despre ce vom discuta?
 • Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR
 • O schimbare de abordare. De la HCM la HXM cu Irina Tache, HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
 • Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX cu Harry Meintassis, Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
 • Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor cu Adelina Martinas, SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
Cand: Joi, 21 noiembrie 2019, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:
 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 9:40 Key notes - Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR
 • 9:40 - 10:00 O schimbare de abordare. De la HCM la HXM
  • Irina Tache - HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
 • 10:00 - 10:45 Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX
  • Harry Meintassis - Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
 • 10:45 - 11:00 Coffee break & networking
 • 11:00 - 12:00 Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor
  • Adelina Martinas - SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
 • 12:00 - 12:15 Coffee break & networking
 • 12:15 - 13:00 Key points + Q&A 
Despre sesiuni
 • Key notes - Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR 
Tehnologia in managementul resurselor umane nu mai este un diferentiator, este baza noii piramide a nevoilor. Simtiti ca solutiile in care investiti nu livreaza eficienta la nivelul asteptarilor dvs.?
Diferentiatorul in alegerea specialistilor HR cu care sa dezvoltati in mod real echipa de resurse umane, precum si coordonarea in mod eficient a nevoilor angajatilor dumneavoastra, este reprezentat de experienta practica si know-how.
 • O schimbare de abordare. De la HCM la HXM cu Irina Tache, HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
Viitorul resurselor umane este reprezentat de experientele pe care oamenii le au la locul de munca. De ce avem nevoie de o schimbare in gestionarea HCM? Pentru ca experientele angajatilor conteaza. Modalitatile traditionale de lucru trebuie reinventate. Astazi, vorbim de livrarea unor experiente exceptionale catre angajati sau, asa cum le numim noi, "momente care conteaza".
 • Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX cu Harry Meintassis, Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
Prezentarea va pune accentul pe principalele tendinte si cele mai bune practici in elaborarea unei strategii holistice in jurul EX. Ne vom concentra pe 3 teme:
1. Care sunt tendintele zonei de "employee engagement" astazi? Ce determina trecerea de la sondajele traditionale EVP sau survey-ul pentru angajati catre un program cuprinzator de EX (Employee Experience)?
2. Cum construiti cel mai bun program de EX care sa duca la rezultate de business exceptionale?
3. De ce instrumente avem nevoie pentru a conduce un EX imbunatatit? Cum puteti optimiza analizele de business? Cum ar trebui sa arate strategia de "ascultare" a angajatilor dvs. intr-un mediu de lucru agil si digital?
 • Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor cu Adelina Martinas, SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
Provocarile departamentului de HR & Talent Management - lipsa fortei de munca, schimbul repetitiv de job-uri, ideea de implicare cat mai activa, masurarea performantei si transparenta, oferirea de experiente, engagement-ul provenit atat din partea angajatilor cat si din partea angajatorilor sunt doar cateva dintre aspectele pe care specialistii din domeniul resurselor umane le mentioneaza atunci cand sunt intrebati unde intampina provocari.
Pornim de la prezentare generala a solutiei SAP SuccessFactors si beneficiile digitalizarii departamentului resurse umane, iar, in cadrul sesiunii Demo, ne indreptam atentia aplicat asupra proceselor de Recrutarea, Managementul Obiectivelor si Evaluarea Performantelor.


Eveniment organizat impreuna cu  
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate