Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Orangefresh, 2021-04-22
Orice angajat ar vrea sa isi inceapa ziua, la birou, cu un pahar de suc proaspat de portocale, cu numai 1 leu.
Orice angajator le poate oferi salariatilor sai acest beneficiu cu Vendomatele Orangefresh.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Suntem inconjurati de date, de la informatiile primite si transmise de telefoanele mobile, la datele inregistrate de aplicatiile folosite. Fluxul continuu de date emise de fiecare dintre noi, fie ca face o tranzactie financiara, fie ca utilizeaza un instrument de pontaj pentru munca, este coplesitor. Puse in contextul potrivit, aceste date se pot dovedi un instrument util de business.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2021-04-26
Pontarea angajatilor la venirea si plecarea de la munca este o practica veche, pe care angajatorii o folosesc pentru ca ii ajuta sa ia decizii de business. Cu toate acestea, unii angajati pot considera ca este vorba mai degraba de nevoia de control din partea sefilor. Felul in care oamenii din Resurse Umane introduc o aplicatie noua de pontaj in companie poate sa contribuie la succesul business-ului sau la generarea de resentimente din partea angajatilor.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2021-04-27
Pe 11 martie s-a implinit un an de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia COVID-19. Exista modificari pe scara larga ale personalitatii sau a valorilor noastre, pe masura ce stresul cauzat de pandemie si schimbarile survenite in viata noastra s-au acumulat pe parcursul acestui an? A crescut volatilitatea emotionala si s-au schimbat valorile pe scala echilibrului emotional? S-au accentuat acele comportamente exagerate care pot deraia cariere si impacta negative performanta sau am dezvoltat altele noi? 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2021-04-27
Inteligenta Emotionala este unul din elementele de baza ale unui lider de succes. Cei care au un EQ ridicat sunt mai orientati spre colaborare, mai motivati, mai optimisti si mai buni la gestionarea conflictelor. In articolul nostru ne uitam la componentele inteligentei emotionale si de ce este importanta pentru lideri.
Pus la dispozitie de BIA, 2021-04-27
Legea 58/2021 publicata in Monitorul Oficial din 5 aprilie 2021 prevede noi modificari la timpul de munca, precum si la valoarea indemnizatiei prin programul Kurzarbeit. De asemenea, din 6 aprilie 2021 au fost aprobate si noile modele de cerere si declaratie pe propria raspundere pentru somaj tehnic.
Pus la dispozitie de BIA  , 2021-04-27
Legislatia muncii si legislatia fiscala se schimba frecvent si, din pozitia de manager al unei companii sau director HR, activitatea de salarizare si administrare personal este poate coplesitoare. Iti ocupa mare parte din timpul de lucru si muta strategiile de motivare a oamenilor in plan secund, cu efecte asupra retentiei si asupra bugetului companiei.
Pus la dispozitie de Sincron HR, 2021-04-28
Spre deosebire de alte tipuri de software HR, specializate pe procese, un software HCM actioneaza la un nivel mai cuprinzator, strategic, pe langa cel operational, oferind o perspectiva mai larga. Citeste pe blogul Sincron HR cum ajuta un software HCM o companie sa fie pregatita in avans pentru noile trend-uri ale pietei muncii.
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa, cadourile, turismul intern (accesat prin intermediul voucherelor de vacanta), serviciile medicale (pentru angajati si apartinatori) si pensiile private (pilonul III) sunt principalele 5 beneficii flexibile alese de angajati, in 2020, potrivit analizei anuale Benefit, o companie Edenred, asupra industriei de beneficii extrasalariale din Romania. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
Tichetele de masa sunt in continuare cel mai apreciat beneficiu extrasalarial, iar includerea acestora in oferta salariala contribuie la retentia de personal si demonstreaza ca un angajat motivat este un angajat productiv. In prezent, valoarea nominala maxima ce poate fi oferita unui angajat pentru o zi lucrata este de 20,01 lei. Conform statisticilor Edenred, utilizatorii solutiei Edenred Ticket Restaurant au cheltuit, in medie, 25 lei pentru un pranz. 
Pus la dispozitie de Edenred, 2021-04-28
​Jonglezi deja o multitudine de procese legate de personal: de la recrutare si angajare, salarizare, comunicarea interna, traininguri, evaluarea si retentia angajatilor la securitatea si protectia muncii? Atunci, cu siguranta, sa fii la curent cu numeroase acte normative care tin de legislatia muncii si sa te asiguri ca reglementarile GDPR sunt respectate reprezinta un efort in plus.
Pus la dispozitie de certSIGN, 2021-04-28
Ne apropiem cu pasi repezi spre un cadru legal care sa specifice, mai clar decat pana acum, faptul ca semnatura electronica calificata aplicata pe un document transforma documentul intr-un inscris sub semnatura privata, conform art. 272 din Codul de procedura civila, deoarece poarta echivalentul semnaturii olografe pentru inscrisurile pe hartie.


Employee Experience: momente care conteaza

Stim ca piata muncii nu duce lipsa de provocari si instrumente care sa eficientizeze procesele din companii. 
Stim ca atentia este selectiva si ca, pentru a putea avea parte de ea, ideea sau tool-ul adus pe scena trebuie sa fie relevant si util.
Stim ca experienta este cea care face diferenta, oamenii sunt cei care dau viata solutiilor software, oamenii sunt inima companiilor. 
Te invitam ca, impreuna, sa alegem sa ne tratam angajatii printr-o abordare holistica, atat individual, cat si la nivel macro, intr-un mod transparent, utilizand instrumente care sa faciliteze si sa optimizeze procesele de resurse umane.
 
Vino la o noua Intalnire HR Partner, pe 21 noiembrie, la Bucuresti, pentru a aborda noi aspecte legate de Employee Experience.
 
Despre ce vom discuta?
 • Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR
 • O schimbare de abordare. De la HCM la HXM cu Irina Tache, HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
 • Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX cu Harry Meintassis, Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
 • Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor cu Adelina Martinas, SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
Cand: Joi, 21 noiembrie 2019, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:
 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 9:40 Key notes - Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR
 • 9:40 - 10:00 O schimbare de abordare. De la HCM la HXM
  • Irina Tache - HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
 • 10:00 - 10:45 Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX
  • Harry Meintassis - Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
 • 10:45 - 11:00 Coffee break & networking
 • 11:00 - 12:00 Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor
  • Adelina Martinas - SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
 • 12:00 - 12:15 Coffee break & networking
 • 12:15 - 13:00 Key points + Q&A 
Despre sesiuni
 • Key notes - Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR 
Tehnologia in managementul resurselor umane nu mai este un diferentiator, este baza noii piramide a nevoilor. Simtiti ca solutiile in care investiti nu livreaza eficienta la nivelul asteptarilor dvs.?
Diferentiatorul in alegerea specialistilor HR cu care sa dezvoltati in mod real echipa de resurse umane, precum si coordonarea in mod eficient a nevoilor angajatilor dumneavoastra, este reprezentat de experienta practica si know-how.
 • O schimbare de abordare. De la HCM la HXM cu Irina Tache, HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
Viitorul resurselor umane este reprezentat de experientele pe care oamenii le au la locul de munca. De ce avem nevoie de o schimbare in gestionarea HCM? Pentru ca experientele angajatilor conteaza. Modalitatile traditionale de lucru trebuie reinventate. Astazi, vorbim de livrarea unor experiente exceptionale catre angajati sau, asa cum le numim noi, "momente care conteaza".
 • Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX cu Harry Meintassis, Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
Prezentarea va pune accentul pe principalele tendinte si cele mai bune practici in elaborarea unei strategii holistice in jurul EX. Ne vom concentra pe 3 teme:
1. Care sunt tendintele zonei de "employee engagement" astazi? Ce determina trecerea de la sondajele traditionale EVP sau survey-ul pentru angajati catre un program cuprinzator de EX (Employee Experience)?
2. Cum construiti cel mai bun program de EX care sa duca la rezultate de business exceptionale?
3. De ce instrumente avem nevoie pentru a conduce un EX imbunatatit? Cum puteti optimiza analizele de business? Cum ar trebui sa arate strategia de "ascultare" a angajatilor dvs. intr-un mediu de lucru agil si digital?
 • Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor cu Adelina Martinas, SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
Provocarile departamentului de HR & Talent Management - lipsa fortei de munca, schimbul repetitiv de job-uri, ideea de implicare cat mai activa, masurarea performantei si transparenta, oferirea de experiente, engagement-ul provenit atat din partea angajatilor cat si din partea angajatorilor sunt doar cateva dintre aspectele pe care specialistii din domeniul resurselor umane le mentioneaza atunci cand sunt intrebati unde intampina provocari.
Pornim de la prezentare generala a solutiei SAP SuccessFactors si beneficiile digitalizarii departamentului resurse umane, iar, in cadrul sesiunii Demo, ne indreptam atentia aplicat asupra proceselor de Recrutarea, Managementul Obiectivelor si Evaluarea Performantelor.


Eveniment organizat impreuna cu  
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate