Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii si idei despre cum poti eficientiza procesele de HR
 
Miercuri, 23 noiembrie 2016, a avut loc o noua Intalnire HR Partner - participantii au asistat la 3 prezentari din care au aflat cum anume pot simplifica procedurile din cadrul departamentului de resurse umane. Cei trei invitati au vorbit despre beneficiile medicale extrasalariale, efecientizarea proceselor de HR si raspunderea, organizarea muncii, discriminare si procedura juridica aplicabila in relatii de munca

In prima parte a sesiunii, Florentina Scarlat (Signal Iduna) ne-a explicat care sunt diferentele dintre cele doua categorii de beneficii medicale extra-salariale: asigurari de sanatate si abonamente la clinici private si diferente dintre tratamentul fiscal aplicat fiecarei categorii in parte. 

Dupa pauza, Aurelian Chitez (Romanian Software) ne-a povestit despre cum putem eficientiza procesele de resurse umane din departamentul de HR.

Ultima sesiune, sustinuta de Ecaterina Burlacu (PeliFilip), am participat la un studiu de caz interactiv despre raspundere, organizarea muncii, discriminare si procedura juridica aplicabila in relatii de munca.

Agenda evenimentului

Cand si unde 

Evenimentul a avut loc, miercuri, 23 noiembrie 2016, intre orele 8.30 - 13.00, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti.


Eveniment organizat impreuna cu

 
     
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate