Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-09-03
Cand te gandesti la un soft pentru pontaj, iti imaginezi probabil un tabel in care angajatii bifeaza niste ore si cam asta e tot. Insa un program software pentru pontaj este un instrument indispensabil pentru orice companie, care usureaza munca de calcul al salariilor in firmele care au mai multe categorii de salariati, cu programe diferite de lucru. Tocmai de aceea, in ultima perioada, tot mai multe organizatii implementeaza aplicatii software de pontaj, mai ales, pentru ca acestea sunt usor de utilizat si scad cu pana la 100% erorile din salarizare.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect, 2018-09-03
La inceputul lui 2017, am inceput in Learning Architect un proiect menit sa ne aduca mai aproape de oamenii de HR si L&D, sa ne ajute sa intelegem cum se vede peisajul de L&D prin ochii celor care traiesc invatarea organizationala nu din carti, ci din practica, acei oameni care inteleg legatura dintre strategia de business si abilitatile oamenilor, acei oameni care duc bataliile in organizatii, cauta resurse, sponsori, ambasadori. Am inceput cu o cercetare, iar temele cheie s-au transformat in proiectul Arhitectii Viitorului, un mix de evenimente si experiente “anti-conferinta” dedicate comunitatii de HR si L&D.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-09-03
Recent a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare de la 18 august 2018 Legea Internship-ului (Legea 176/2018) ce vine sa reglementeze aceasta activitate foarte populara, dar care era provocatoare din punct de vedere legal, unele aspecte nefiind intotdeauna clare, existand riscul pentru unii angajatori de a fi acuzati de munca la negru. Legea aduce cateva elemente de noutate, foarte interesante!  Citeste continuarea aici.
Pus la dispozitie de BIA, 2018-09-03
Numarul redus de candidati disponibili determina angajatorii sa devina din ce in ce mai competitivi in atragerea specialistilor. Daca pana acum ceva timp atitudinea generala era "sa fie multumit ca are un loc de munca", relatia dintre angajat si angajator si-a schimbat polaritatea. Descopera aici moduri creative prin care sa recrutezi.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Trust & Partners, 2018-09-03
O cultura organizationala bazata pe respect si incredere este o cultura unde feedback-ul este incurajat in mod activ. Si, indiferent ca ofera sau primesc feedback, oamenii sunt constienti de importanta acestuia. In acest articol discutam despre cum sa pregatim si sa facilitam o sesiune de feedback. 
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-09-03
AFI Europe Romania deschide, anul acesta, AFI Tech Park 1, prima faza a complexului de birouri AFI Tech Park, in centrul orasului Bucuresti. Cu cei mai noi chiriasi, Connect 44 si Best Chef, cladirea are o rata de ocupare de 50% inainte de lansare. Odata cu AFI Tech Park, AFI Europe Romania propune reorientarea catre centrul orasului ca destinatie pentru companii si angajatii acestora datorita beneficiilor pe care le aduce o locatie centrala.
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-09-03
In SIMRemote participantii devin manageri in companii aflate in concurenta si preiau o echipa ce lucreaza la distanta pentru a concura la "Cel mai Bun Scor ale Echipei remote". In echipe ei ruleaza cele 5 etape ale simularii connducand si dezvoltand echipe ai caror membri lucreaza la distanta!
Nu este usor, dar este distractiv, sunt multe idei valoroase si multa invatare!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Detalii sesiuniBeneficiile medicale pentru angajati
Asigurari de sanatate versus abonamente la clinici private

Beneficiile extra-salariale sunt importante in crearea unui pachet atractiv pentru orice companie. Ceea ce cauta companiile pentru angajatii lor, sunt metode prin care sa atraga si sa retina angajati de valoare. Astfel, unul dintre cele mai la indemana beneficii pentru angajati se refera la cele medicale. Angajatorii aleg sa protejeze sanatatea angajatilor fie prin asigurari private de sanatate, fie prin abonamente medicale.  Fiecare dintre ele are rolul de a completa asigurarea de sanatate publica pentru ca angajatii sa beneficieze de servicii medicale de calitate.

Desi exista deja de cativa ani pe piata, de multe ori se poate intampla sa apara confuzii intre ceea ce ofera un abonament medical si ceea ce ofera o asigurare privata de sanatate. Este important sa intelegem ca desi la baza, rolul lor este asemanator: servicii medicale de calitate pentru angajati, exista puncte unde cele doua se aseamana si puncte in care se diferentiaza. 

O paralela intre cele doua categorii de beneficii, din perspectiva istoricului, al obiectivului, acoperirilor, flexibilitatii si inclusiv al tratamentului fiscal aplicat pentru fiecare categorie in parte, reuseste sa clarifice pentru specialistii in resurse umane caracteristicile fiecareia, astfel incat sa se poata lua o alegere optima, in functie de strategia de resurse umane adoptata de fiecare companie in parte.Revisal pe pilot automat

Avem timp sa ne informam asupra schimbarilor zilnice, stufoase de legislatie in domeniul dreptului muncii sau fiscal? Dar oare chiar mai e nevoie de informare si actualizare zilnica? Oare chiar avem nevoie sa pierdem atata timp si sa cheltuim atat efort si stres cu modificarile curente in materie legisativa? Oare tehnologia nu ne poate ajuta si aici? Chiar daca sistemele guvernamentale cu care lucram sunt perfectibile? 
Oare nu putem doar gandi si lucrurile sa se intample?

Se pare ca totusi mai avem o sansa, macar atunci cand e vb de REVISAL, kryiptonita HR-istilor si daca Superman avea o slabiciune, de ce n-am avea si noi. Revisalul pe pilot automat – solutia noastra kryptonitei voastre.

Aurelian Chitez iti va vorbi despre utilitatea unor astfel de solutii si, totodata, iti va aduce informatii si statistici utile. Te asiguram ca nu va lipsi nici macar un ingredient pentru ca aceasta dezbatere sa fie una excelenta si sa-ti aduca instrumente folositoare pentru activitatea ta de zi cu zi. Rezultatele vor fi: mai multa eficienta si, implicit, mai mult timp liber pentru a face lucruri cu valoare adaugata mai mare, dar, poate mai important, bani economisiti pentru firma la care lucrezi. In concluzie, participand la aceasta intalnire vei putea afla ultimele noutati in materie de solutii software, care iti pot eficientiza administrarea angajatilor si nu numai. Aceste solutii, in esenta lor, bine utilizate, reduc costurile, iti ofera acces rapid la informatii, ajutandu-te astfel la luarea rapida a unor decizii importante, imbunatesc comunicarea si, implicit, te conduc la performanta. Adevar sau Provocare. Studiu de caz interactiv despre raspundere, organizarea muncii, discriminare si procedura juridica aplicabila in relatii de munca 
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate