Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Detalii sesiuni
 
Engagement: Happy is the New 9-to-5

In ultimii ani, in aria de Resurse Umane,  a ajuns din ce in ce mai vehiculat termenul de Employee Engagement – un amestec de motivare, implicare si dorinta de a contribui. Cu totii incercam sa il definim, insa si mai important este sa vedem care sunt principalii indicatori ai nivelului de engagement si, respectiv, care sunt parghiile prin care putem – la nivel de management sau de HR – sa reusim sa il imbunatatim. 

Discutia din cadrul evenimentului HR Partner se va baza pe cercetarile facute la nivel global si in Romania, in ultimii ani, de catre Dale Carnegie Training, analizand comparativ situatia si tendintele locale si prezentand cateva din concluziile testate si validate in acest fel. Abordarea Just-in-Time Learning si continutul video dedicat instruirii 
 
77% dintre companii folosesc astazi instruirea online. In 1995 proportia era de doar 4%. Presiunea de cost, impact, viteza si specificitate resimtita de catre functiunea de training este mai mare decat oricand. Metodele, instrumentele si obisnuintele trecutului nu mai pot satisface pe de-a-ntregul noile obiective. Trecem printr-o perioada in care meseria de trainer se reinventeaza masiv. In foarte scurt timp, abilitatea trainerului de a activa online sau macar de a completa activitatea de sala cu elemente online si multimedia va deveni o conditie eliminatorie a meseriei. 

Pentru a tine pasul cu ritmul de business, activitatea de instruire din organizatii se va muta ireversibil dinspre abordarea de tip "just in case" catre cea "just in time" (participantul invata exact ceea ce are nevoie, atunci cand are nevoie, in locul unde ii este util sau facil sa invete, in propriul sau ritm, prin interactiune cu alti colegi sau cursanti, ori de cate ori este nevoie). Implicarea sistemica a tehnologiei in procesul de invatare va fi deci o premisa necesara a acestei schimbari, iar utilizarea continutului video dedicat instruirii un element cu contributie centrala la impact. Filmul educational general sau dezvoltat pe expertiza specifica a companiei client poate fi un instrument eficient de implementare a solutiilor online sau de crestere a nivelului de relevanta al instruirii de sala.  

In aceasta sesiune de prezentare si discutii, vom analiza impreuna datele provocarii operationale a functiunii de instruire, vom parcurge principalele tipuri de aplicatii ale filmului educational, beneficiile si limitarile lor, cateva strategii tipice de integrare organizationala si veti dobandi o imagine clara a procesului de dezvoltare de continut video propriu dedicat instruirii (pasi, instrumente, resurse implicate, norme de timp, costuri).

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate