Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii inovative pentru managementul performantei
 
Joi, 24 septembrie 2015, a avut loc a treia Intalnire HR Partner din acest an, in cadrul careia am discutat, alaturi de invitatii nostri, despre solutii inovative pentru managementul performantei.

In prima parte a intalnirii, am descoperit, alaturi de Alexandru Aninosanu (Learning Architect, Business Development Manager – PerformanSe, MMM Consulting), care sunt cele mai importante aspecte pentru functionarea optima a echipei si ce pot face profesionistii in resurse umane pentru a-i ajuta pe colegii lor sa isi coordoneze mai bine echipele.

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Mihai Gavan (Sales Manager, Romanian Software) ne-a prezentat solutii software specializate pentru eficientizarea administrarii angajatilor si nu numai.


Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Echipa, intre conflict si performanta
  • Alexandru Aninosanu - Learning Architect, Business Development Manager – PerformanSe, MMM Consulting
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Cum folosesti eficient o solutie software pentru managementul performantei in asa fel incat sa castigi timp si sa salvezi si banii companiei​

 


Cand si unde 

Evenimentul a avut loc joi, 24 septembrie 2015, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.Eveniment organizat impreuna cu

 
 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate