Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Noi tendinte in HR: de la influentare si marketing, la beneficii si tehnologie
 
Miercuri, 25 octombrie, a avut loc o noua intalnire HR Partner pe tema Noi tendinte in HR - de la influentare si marketing pana la beneficii si tehnologie.

Despre ce am discutat?

POSITIVE POWER AND INFLUENCE® - Csaba Gergely ne-a prezentat programul POSITIVE POWER AND INFLUENCE®. Pentru a avea realizari in organizatiile de astazi, trebuie sa ii influentam pozitiv pe ceilalti - subordonati directi, colegi, manageri, clienti, furnizori - atat in interiorul cat si in afara organizatiei. Obiectivele tipice de influentare includ obtinerea angajamentului altora pentru ideile propuse, asigurarea cooperarii, aranjarea agendelor si sustinerea actiunilor. Influentatorii puternici isi indeplinesc obiectivele personale, mentinand si dezvoltand in acelasi timp relatii de lucru importante. Suna simplu, dar in practica poate fi extrem de provocator. Multi oameni isi ating obiectivele numai in detrimentul unor relatii importante sau prin evitarea situatiilor de influentare provocatoare, in detrimentul indeplinirii obiectivelor lor de lucru.

Beneficiile medicale pentru angajati - de la intentie la rezultate - Florentina Tomoiu (Signal Iduna) ne-a prezentat un studiu de caz care descrie etapele achizitionarii beneficiilor medicale, rolul si implicarea managerului de resurse umane, precum si beneficiile si modalitatea de evaluare a acestora la anumite perioade de timp.
 
Aurelian Chitez si Mihai Hanganu (Romanian Software) ne-au povestit despre Trenduri in HR: mariajul între recrutare, tehnologie și marketing si Piramida inversata in managementul de HR 10% inovatie - 90% inspiratie.
 
Agenda evenimentului


Eveniment organizat impreuna cu

 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate