Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Edenred, 2019-09-30
​Ajuta-ti angajatii sa fie mai productivi, mai motivati si mai fericiti! Daca beneficiezi de Edenred Vacanta, iti propunem cateva escapade de toamna pentru tine si echipa ta. In orice colt al tarii te-ai afla, gasesti pensiuni care te indeamna la relaxare si stare de bine. 
Pus la dispozitie de MyTechJob, 2019-09-24
Avand in vedere cresterea continua a cererii de specialisti cu pregatire tehnica, Aleron Training Center S.R.L. a dezvoltat o platforma interactiva cu locuri de munca, prin care candidatii sa-si poata evalua competentele si sa dobandeasca cunostintele tehnice necesare locului de munca vizat.
Pus la dispozitie de CIEL Romania, 2019-09-25
A fi in pas cu tehnologia inseamna sa muncesti eficient, sa castigi timp si energie. Un soft de salarizare te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele – iata cum.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2019-09-25
Te invitam sa citesti un scurt interviu cu Adam Leonard, responsabil de People Development la Google Inc., si speaker in cadrul programului de dezvoltare executiva organizat de K.M.Trust & Partners in luna iunie a acestui an.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-09-25
Domnia candidatilor este o realitate din ce in ce mai presanta. Prima dificultate a angajatorilor astazi este sa isi gaseasca oamenii potriviti. A doua este sa ii pastreze. Afla solutiile cele mai moderne pentru retentie.
Pus la dispozitie de Talent Development Solutions, 2019-09-25
Cu totii am interactionat de-a lungul carierei cu doua tipuri de lideri: unii care ne-au facut sa ne simtim apreciati si talentati, ne-au stimulat gandirea si ne-au ajutat sa "inflorim", iar altii care (probabil fara intentie) ne-au facut sa "stam in banca noastra" sau poate chiar sa ne indoim de noi insine. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2019-09-25
Conform unui studiu de sanatate orala derulat in tarile Uniunii Europene, in Romania, precum si in majoritatea tarilor din Europa de Est, doar o medie de 30% din persoane au toti dintii naturali, fata de peste 50% in tarile nordice. Pe de alta parte, Romania se afla in fruntea topului cand vine vorba de frecventa aparitiei dificultatilor in timpul mancatului din cauza problemelor cu dintii.
Pus la dispozitie de Pleiada Boutique Hotel, 2019-09-30
Petrecerile de Craciun de tip corporatist exprima ceva aparte. Dincolo de toate prejudecatile vietii de angajat intr-o mare corporatie, daca intri in atmosfera unei petreceri, tinzi sa-ti doresti si tu sa faci parte din echipa. Iata cateva motive pentru care e musai sa pui pe lista o petrecere care să marcheze Craciunul in echipa ta.
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-09-30
Creativitatea si colaborarea sunt elemente de o importanta majora pentru cultura unei companii. Prin urmare, este necesar ca organizatiile sa creeze spatii de lucru care incurajeaza miscarea, flexibilitatea, impulsionand astfel potentialul creativ al angajatilor.
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-09-30
Te-ai gandit vreodata ca introducerea unui instrument de recrutare inovator pentru un furnizor de servicii clienti ar putea contribui efectiv la cresterea veniturilor propriilor clienti? Te intereseaza cum este posibil? Citeste studiul nostru de caz.


Employee Experience

De la procesul de recrutare care asigura potrivirea angatilor cu organizatia pana la fundamentarea competentelor celor cu rol de leadership, trecand prin beneficiile oferite in ton cu evolutia digitala, experienta angatilor - Employee Experience - este un concept mai actual ca niciodata. O strategie coerenta de Employee Experience poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra performantelor indivizilor, echipelor si companiilor in ansamblu. 
 
De aceea, ne face placere sa te invitam la o noua Intalnire HR Partner, pe 29 mai, la Bucuresti, pentru a aborda cateva aspecte legate de Employee Experience.
 
Despre ce vom discuta?
 • Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala cu Florentina TomoiuRegional Sales Manager - Signal Iduna
 • Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM? cu Andreea Petrus, Managing Director - Skill Tests
 • Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership cu Mihai MunteanPartner - SHL Development 
Cand: Miercuri, 29 mai 2019, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:
 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 10:30  Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala
  • Florentina Tomoiu - Regional Sales Manager - Signal Iduna
 • 10:30 - 10:50 Coffee break & networking
 • 10:50 - 11:50  Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM?
  • Andreea Petrus - Managing Director Skill Tests
 • 11:50 - 12:15 Coffee break & networking
 • 12:15 - 13:15  Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership
  • Mihai Muntean - Partner - SHL Development
Despre sesiuni
 • Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala cu Florentina Tomoiu, Regional Sales Manager - Signal Iduna
Resursa umana este una dintre cele mai importante elemente cu impact asupra succesului unei companii. Din acest motiv este esential ca in strategia unei companii sa se regaseasca modele de business in care dorintele si asteptarile angajatului sa fie luate in calcul si sa fie pregatite sa ii ajute astfel incat acestia sa poata avea la indemana serviciile de care au nevoie atunci cand au nevoie.

Conceptul de self-service in randul angajatilor este din ce in ce mai raspandit, iar cei mai multi dintre managerii de resurse umane constientizeaza avantajele beneficiilor pentru angajati in care acestia au posibilitatea sa gaseasca cele mai bune solutii, fara sa fie nevoie de ajutor suplimentar din partea companiei. Cum influentam angajatii si cum facem sa imbunatatim experienta lor cu beneficiile pe care le au la dispozitie este topicul abordat in cadrul prezentarii, al carei scop este sa urmarim cele mai bune modalitati de adaptare la noile tehnologii si imbunatatirea proceselor curente, astfel incat sa eficientizam din ce in ce mai mult eforturile din cadrul companiei.
 
 • Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM? cu Andreea Petrus, Managing Director - Skill Tests
Cat de mult conteaza sa simti ca te potrivesti cu mediul in care lucrezi? Cat crezi ca ai putea rezista intr-un loc de munca in care aspectele valorizate sunt incompatibile cu valorile tale? 

Potrivirea unei persoane cu organizatia prezice aspecte precum satisfactia in munca, implicarea, intentia de parasire a locului de munca si performanta, de aceea din ce in ce mai multe organizatii o evalueaza in procesul de selectie a candidatilor. Te invitam la o intalnire in care, in prima parte vom raspunde intrebarilor de mai sus, iar in a doua iti vom prezenta un instrument de evaluare a potrivirii culturale, care este utilizat de companii mari din toata lumea si a carui valoare predictiva e sustinuta de studii de validare.
 
 • Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership cu Mihai Muntean, Partner - SHL Development
Indiferent de experienta, exista patru abilitati de baza care sunt importante pentru fiecare lider, la toate nivelurile. Noi le numim "the Fundamental 4": self-awareness (constiinta de sine), usurinta de a invata, influenta si comunicarea.

Vino sa afli cum le poti deprinde, exersa si folosi pentru a-ti dezvolta potentialul de leadership si a creste performanta ta si a intregii echipe. Un program dezvoltat de CCL.

Eveniment organizat impreuna cu  
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate