Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-06-27
De cand ne tot ocupam cu diferentele intre generatii, ne-am hotarat sa testam stiinta pe propria piele. Am raspuns la intrebari legate de moduri si medii de invatare, despre coaching si mentoring, despre cum ne alegem un nou loc de munca. 
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2019-06-27
Sanatatea este cea mai importanta resursa pe care o avem. Daca suntem sanatoși, iar corpul nostru este in deplina stare de functionare, avem energie si timp sa ne indeplinim toate visurile și sa ne atingem obiectivele. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-06-27
Esti specialist in resurse umane si vrei sa fii la curent cu schimbarile legislative privind salarizarea? Esti payroll specialist si vrei sa devii expert in salarizare? Ai ajuns in locul potrivit! Pe platformele noastre, Colorful.hr si CalculatorVenituri.ro, ai la dispozitie informatii esentiale despre modul de calcul al salariilor si primelor. 
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-06-27
Studii recente arata efectele pozitive ale RA asupra angajatilor, eficienta acestora fiind considerabil imbunatatita. De la exersarea anumitor abilitati, pana la distractie si entertainment, oamenii se simt parte dintr-un intreg care ii ajuta sa devina mai buni ca oameni si ca profesionisti. Inchipuie-ti cum ar fi sa augmentezi posterele din cadrul organizatiei tale cu filme care sa arate fie istoria companiei, fie cum a fost creat cel mai nou produs sau serviciu al companiei, fie o poveste speciala a unui a dintre colegi…
Pus la dispozitie de BIA, 2019-06-28
Sau cum conectarea sta la baza oricarei vanzari. Organizatiile inteligente inteleg ca prezenta umana creeaza valoare in mintea clientilor. Cum ajungi sa iti atingi obiectivele in afaceri, respectiv in vanzare, dar si sa construiesti relatii solide care sa determine clientul sa te mentina aproape? 
Pus la dispozitie de Cristina Tirulnic, 2019-06-28
Coordonez un program de Resurse Umane. O sa ma intrebati de ce v-ar interesa pe voi lucrul acesta. Ei bine, pentru ca, atunci cand m-am decis sa construiesc acest program de la zero, stiam ca vor veni profesionisti din resurse umane care isi doresc sa aprofundeze domeniul, sa afle tendinte noi, iar altii sa invete fundamentele meseriei.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-07-01
Asa cum ti-am promis, continuam seria de sfaturi practice pentru negocieri de succes. Episodul 2 abordeaza o situatie cu care cu siguranta am avut de-a face cu totii. Noua ne place sa o numim „Si cu pita unsa, si cu slanina in pod”.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.


Employee Experience

De la procesul de recrutare care asigura potrivirea angatilor cu organizatia pana la fundamentarea competentelor celor cu rol de leadership, trecand prin beneficiile oferite in ton cu evolutia digitala, experienta angatilor - Employee Experience - este un concept mai actual ca niciodata. O strategie coerenta de Employee Experience poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra performantelor indivizilor, echipelor si companiilor in ansamblu. 
 
De aceea, ne face placere sa te invitam la o noua Intalnire HR Partner, pe 29 mai, la Bucuresti, pentru a aborda cateva aspecte legate de Employee Experience.
 
Despre ce vom discuta?
 • Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala cu Florentina TomoiuRegional Sales Manager - Signal Iduna
 • Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM? cu Andreea Petrus, Managing Director - Skill Tests
 • Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership cu Mihai MunteanPartner - SHL Development 
Cand: Miercuri, 29 mai 2019, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:
 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 10:30  Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala
  • Florentina Tomoiu - Regional Sales Manager - Signal Iduna
 • 10:30 - 10:50 Coffee break & networking
 • 10:50 - 11:50  Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM?
  • Andreea Petrus - Managing Director Skill Tests
 • 11:50 - 12:15 Coffee break & networking
 • 12:15 - 13:15  Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership
  • Mihai Muntean - Partner - SHL Development
Despre sesiuni
 • Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala cu Florentina Tomoiu, Regional Sales Manager - Signal Iduna
Resursa umana este una dintre cele mai importante elemente cu impact asupra succesului unei companii. Din acest motiv este esential ca in strategia unei companii sa se regaseasca modele de business in care dorintele si asteptarile angajatului sa fie luate in calcul si sa fie pregatite sa ii ajute astfel incat acestia sa poata avea la indemana serviciile de care au nevoie atunci cand au nevoie.

Conceptul de self-service in randul angajatilor este din ce in ce mai raspandit, iar cei mai multi dintre managerii de resurse umane constientizeaza avantajele beneficiilor pentru angajati in care acestia au posibilitatea sa gaseasca cele mai bune solutii, fara sa fie nevoie de ajutor suplimentar din partea companiei. Cum influentam angajatii si cum facem sa imbunatatim experienta lor cu beneficiile pe care le au la dispozitie este topicul abordat in cadrul prezentarii, al carei scop este sa urmarim cele mai bune modalitati de adaptare la noile tehnologii si imbunatatirea proceselor curente, astfel incat sa eficientizam din ce in ce mai mult eforturile din cadrul companiei.
 
 • Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM? cu Andreea Petrus, Managing Director - Skill Tests
Cat de mult conteaza sa simti ca te potrivesti cu mediul in care lucrezi? Cat crezi ca ai putea rezista intr-un loc de munca in care aspectele valorizate sunt incompatibile cu valorile tale? 

Potrivirea unei persoane cu organizatia prezice aspecte precum satisfactia in munca, implicarea, intentia de parasire a locului de munca si performanta, de aceea din ce in ce mai multe organizatii o evalueaza in procesul de selectie a candidatilor. Te invitam la o intalnire in care, in prima parte vom raspunde intrebarilor de mai sus, iar in a doua iti vom prezenta un instrument de evaluare a potrivirii culturale, care este utilizat de companii mari din toata lumea si a carui valoare predictiva e sustinuta de studii de validare.
 
 • Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership cu Mihai Muntean, Partner - SHL Development
Indiferent de experienta, exista patru abilitati de baza care sunt importante pentru fiecare lider, la toate nivelurile. Noi le numim "the Fundamental 4": self-awareness (constiinta de sine), usurinta de a invata, influenta si comunicarea.

Vino sa afli cum le poti deprinde, exersa si folosi pentru a-ti dezvolta potentialul de leadership si a creste performanta ta si a intregii echipe. Un program dezvoltat de CCL.

Eveniment organizat impreuna cu  
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate