Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)


Employee Experience

De la procesul de recrutare care asigura potrivirea angatilor cu organizatia pana la fundamentarea competentelor celor cu rol de leadership, trecand prin beneficiile oferite in ton cu evolutia digitala, experienta angatilor - Employee Experience - este un concept mai actual ca niciodata. O strategie coerenta de Employee Experience poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra performantelor indivizilor, echipelor si companiilor in ansamblu. 
 
De aceea, ne face placere sa te invitam la o noua Intalnire HR Partner, pe 29 mai, la Bucuresti, pentru a aborda cateva aspecte legate de Employee Experience.
 
Despre ce vom discuta?
 • Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala cu Florentina TomoiuRegional Sales Manager - Signal Iduna
 • Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM? cu Andreea Petrus, Managing Director - Skill Tests
 • Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership cu Mihai MunteanPartner - SHL Development 
Cand: Miercuri, 29 mai 2019, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:
 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 10:30  Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala
  • Florentina Tomoiu - Regional Sales Manager - Signal Iduna
 • 10:30 - 10:50 Coffee break & networking
 • 10:50 - 11:50  Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM?
  • Andreea Petrus - Managing Director Skill Tests
 • 11:50 - 12:15 Coffee break & networking
 • 12:15 - 13:15  Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership
  • Mihai Muntean - Partner - SHL Development
Despre sesiuni
 • Angajatii se descurca fara ajutorul HR-ului cu beneficiile oferite: Self-service in epoca digitala cu Florentina Tomoiu, Regional Sales Manager - Signal Iduna
Resursa umana este una dintre cele mai importante elemente cu impact asupra succesului unei companii. Din acest motiv este esential ca in strategia unei companii sa se regaseasca modele de business in care dorintele si asteptarile angajatului sa fie luate in calcul si sa fie pregatite sa ii ajute astfel incat acestia sa poata avea la indemana serviciile de care au nevoie atunci cand au nevoie.

Conceptul de self-service in randul angajatilor este din ce in ce mai raspandit, iar cei mai multi dintre managerii de resurse umane constientizeaza avantajele beneficiilor pentru angajati in care acestia au posibilitatea sa gaseasca cele mai bune solutii, fara sa fie nevoie de ajutor suplimentar din partea companiei. Cum influentam angajatii si cum facem sa imbunatatim experienta lor cu beneficiile pe care le au la dispozitie este topicul abordat in cadrul prezentarii, al carei scop este sa urmarim cele mai bune modalitati de adaptare la noile tehnologii si imbunatatirea proceselor curente, astfel incat sa eficientizam din ce in ce mai mult eforturile din cadrul companiei.
 
 • Potrivirea persoana-organizatie intr-un proces de selectie. CE, DE CE, CUM? cu Andreea Petrus, Managing Director - Skill Tests
Cat de mult conteaza sa simti ca te potrivesti cu mediul in care lucrezi? Cat crezi ca ai putea rezista intr-un loc de munca in care aspectele valorizate sunt incompatibile cu valorile tale? 

Potrivirea unei persoane cu organizatia prezice aspecte precum satisfactia in munca, implicarea, intentia de parasire a locului de munca si performanta, de aceea din ce in ce mai multe organizatii o evalueaza in procesul de selectie a candidatilor. Te invitam la o intalnire in care, in prima parte vom raspunde intrebarilor de mai sus, iar in a doua iti vom prezenta un instrument de evaluare a potrivirii culturale, care este utilizat de companii mari din toata lumea si a carui valoare predictiva e sustinuta de studii de validare.
 
 • Lead 4 Success - Cele 4 competente fundamentale in leadership cu Mihai Muntean, Partner - SHL Development
Indiferent de experienta, exista patru abilitati de baza care sunt importante pentru fiecare lider, la toate nivelurile. Noi le numim "the Fundamental 4": self-awareness (constiinta de sine), usurinta de a invata, influenta si comunicarea.

Vino sa afli cum le poti deprinde, exersa si folosi pentru a-ti dezvolta potentialul de leadership si a creste performanta ta si a intregii echipe. Un program dezvoltat de CCL.

Eveniment organizat impreuna cu  
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate