Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii inovative de recrutare si loializare a angajatilor
 
Joi, 4 iunie 2015, a avut loc o noua Intalnire HR Partner, in cadrul am discutat, alaturi de invitatii nostri, despre solutii inovative de recrutare si loializare a angajatilor.  

In prima parte a intalnirii, Dragos Gheban (Managing Partner, Catalyst Solutions) ne-a vorbit despre cum folosim canalele online pentru atingerea obiectivelor de recrutare si employer branding. Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Sinziana Ionita Ciurez (Coordonator Resurse Umane, Program SAMAS) ne-a prezentat cum pot integra angajatorii programul SAMAS (educatie si suport pentru perioada pre- si postnatala) ca beneficiu pentru angajati in strategia lor de CSR, deducand costurile din impozitul anual pe profit. In a treia parte a Intalnirii HR Partner, Ciprian Todoca (Partener, Trend Consult Group) ne-a prezentat, intr-o sesiune interactiva, cifre extrase din diverse programe de evaluare a managerilor si a discutat despre modul in care managerii pot accelera sau frana perfomanta angajatilor si motivatia acestora de a-si atinge obiectivele.

Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Digital Recruitment sau "Cum poti atinge 8.800.000 de candidati"
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Echilibrul intre maternitate si cariera: Misiune posibila cu ajutorul serviciilor de educatie si suport SAMAS

11:30 - 12:00 Pauza de cafea

12:00 - 13:00 Sesiunea 3: Feedback pentru performanta - instrument de motivare sau demotivare a angajatilor
 

Cand si unde 

Evenimentul a avut loc joi, 4 iunie 2015, intre orele 8.30-13.00, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.Eveniment organizat impreuna cu

 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate