Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-05-30
Intr-un mediu de business unde oamenii sunt din ce in ce mai conectati iar clientii companiilor nu mai sunt pasivi, rolul de HR trebuie sa faca tranzitia de la "human resources" la "Engagement & Adaptability (E&A)".
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Reducerea fluctuatiei reprezinta o provocare dar si o prioritate pentru multe companii avand in vedere ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a acestora! Daca luam in calcul si costurile uriase de astazi cu recrutarea si formarea angajatilor, atunci plecarea unui angajat valoros inseamna potential mii de euro pierdute in van.
Pus la dispozitie de , 2018-05-31
Spre deosebire de metodele clasice de învățare, business simulation games aduc un plus in cel putin cateva zone, cum ar fi:  abilitatea participantilor de a lega invatarea cu situatiile intalnite in lumea reala creste, motivatia si gradul de implicare sunt mult mai puternice, ai libertatea de a experimenta noi comportamente si decizii intr-un mediu lipsit de riscuri, feedback-ul e mai rapid, iti imbunatatesti abilitatea de a exersa leadership-ul si munca in echipa.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-05-31
Programele de onboarding atrag din ce in ce mai mult atentia organizatiilor in ultima vreme, pe masura ce s-a constatat ca cea mai mare rata a plecarilor noilor angajati se consuma in primele 3 luni de la angajare.
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-04-24
In mediile de lucru din zilele noastre, companiile creeaza din ce in ce mai mult medii de invatare netraditionale in care angajatii invata cu mai multa placere si eficienta. Unul dintre principiile invatarii la adulti este acela conform caruia invatarea prin experimentare este cea mai potrivita acestei categorii de "invatacei".
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-05-31
Scapa de judecati, ganduri negative si etichete! E normal ca atunci cand facem o greseala, primul nostru impuls sa fie acela de a da vina pe cineva sau chiar pe noi insine, de a pune etichete cu explicatii (“daca eram mai atent…”, “daca m-ar fi intrebat si pe mine…”,  “daca ar fi facut treaba din vreme…”) si de a ne lasa prada nervilor. Ei bine, sentimentul de vina este singura emotie care nu ne foloseste la nimic. 
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-01-31
Dincolo de aprecieri sau critici personale, cele mai imortante aspecte pe care ar fi bine sa ni le adresam sunt: Cat de mare este, de fapt, schimbarea pe care o asteptam odata cu aparitia noilor generatii la locul de munca? Care este provocarea - sau ce se intampla atunci cand organizatiile nu sunt pregatite? Si Cum trebuie sa gandim si transformam noul mediu de lucru in care generatiile Y si ulterior Z sa-si investeasca motivat potentialul de energie si creativitate?
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2016-06-28
Cand vine vorba despre ce ar trebui facut pentru a creste vanzarile, multi manageri isi indreapta gandurile spre probleme de performanta ale vanzatorilor si prescriu imediat ca trebuie lucrat la abilitatile sau cunostintele acestora. Admitand ca nu sunt alte probleme la mijoc, legate de produse, procese sau sisteme, alinierea fortei de vanzari la strategia si obiectivele companiei, elemente deloc de neglijat intr-o analiza de performanta a vanzarilor, sa ramanem concentrati pe abilitatile si cunostintele vanzatorilor.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2012-03-29
Acum ceva vreme am fost la un eveniment realizat de HR Club, intitulat HR Partner Live, eveniment la care au existat mai multe sesiuni pe diferite subiecte, toate foarte valoroase si foarte interesante. Ce mi-a atras atentia si mi-a placut in mod special a fost o „formula” ce explica cum se calculeaza „valoarea” pe care o companie o ofera angajatilor si clientilor.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate