Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Programe de training, coaching, team-building si well-being, diagnoza organizationala.
Adresa: Sos. Dobroesti, nr. 7, corp IV, etaj 8, sector 2, Bucuresti
email:office@dynamichr.ro
Telefon si/sau fax: 021 335 50 83, 0724 088 400
 
Prezentarea companiei
 
Cu o experienta de peste 12 ani in training, Dynamic HR sprijina dezvoltarea angajatilor, dezvoltarea competentelor si abilitatilor lor, astfel incat sa se vada diferenta in indicatorii de performanta la nivel de business. Suntem specializati in livrarea de servicii de resurse umane cu impact la nivelul performantei individuale si organizationale.

Ca si proiecte de referinta, enumeram organizarea primului eveniment dedicat starii de bine a angajatilor din Romania  „Gala Work-Life Balance: Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor”, organizarea de proiecte originale de well-being pentru numeroase companii nationale si multinationale, crearea primului program de well-being 360°, gandit astfel incat sa implice cu succes minim 80% dintre angajati si sa ofere beneficii personalizate, dar si realizarea audiobook-ului „Tehnici de reducere a stresului”.
Servicii / Produse
 
  • WLB Audit, un instrument dezvoltat de Dynamic HR pentru a masura echilibrul intre viata personala si cea profesionala in randul angajatilor.
  • Programe de training, create special pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale, personale sau de vanzare.
  • Sesiuni de coaching, individuale sau de echipa.
  • Programe de team-building, implementate cu scopul de a dezvolta spiritul de echipa, imbunatati relatiile interpersonale si de a creste nivelul de coeziune al echipei.
  • Programe de well-being, axate pe diverse arii, precum pasiune, minte si suflet, corp, familie, si dezvoltate pentru crearea si mentinerea starii de bine a angajatilor la sediul companiei.
Recomandari
 
„Datorita capacitatii de identificare a nevoilor organizationale si pregatirii profesionale a echipei sale, Dynamic HR reuseste sa adreseze „impasul” organizational prin programele de dezvoltare a organizatiei. Programele desfasurate sunt dinamice, inovative si se raporteaza in permanenta la nevoile clientului.” Marina Ionescu, HR Manager, ButanGas.

"Un eveniment frumos (Gala Work-Life Balance), cu invitati de inalta clasa si cu speakeri pe masura. A fost o experienta cu adevarat pozitiva si cu multe idei care pot crea valoare adevarata in echilibrul dintre munca si viata personala. Il recomand sincer tuturor persoanelor dornice de a invata si profita din pasiunea celorlalti pentru un stil de viata sanatos atat la munca, cat si in afara biroului." George Istrate, Regional Sales Manager, Medicover.

„Acest program m-a ajutat foarte mult in a identifica si implementa propriile actiuni de management ce au impact crescut asupra eficientei echipei noastre. Cadrul deschis care s-a creat ne-a ajutat sa ne intelegem mai bine constrangerile colegilor si sa relationam mai bine.” Alina Gheorghe, Manager Departament Proiecte, Grundfos Romania.

„Felicit Dynamic HR pentru ca au stiu atat de bine sa structureze cursul, imbinand perfect elementele practice cu cele teoretice. Ma simt norocos ca am avut prilejul sa fac parte dintr-un grup cu oameni extraordinari. Cand lucrezi cu oameni ai ceva de invatat si vei fi surprins.” Marcu Mihail, Team Leader E-banking Support, Unicredit Tiriac Bank
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate