Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-08-23
Angajatii companiei sunt orientati spre schimbare si isi asuma riscuri? Sunt permanent in cautare de idei noi? Sunt creativi, dinamici? Daca raspunsul la aceste intrebari este “nu”, atunci solutia poate fi un program de management al stresului. Managementul stresului reprezinta abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2017-08-28
Industria de outsourcing se confrunta, si ea, cu o serie de provocari in ceea ce priveste managementul HR, provocari generate atat de modelul de business, dar si de caracteristicile demografice ale fortei de munca. Cateva dintre solutiile folosite de organizatiile din aceasta industrie pot fi interesante si pentru alte sectoare de activitate.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de The Wisery , 2017-08-25
Mituri se nasc si mituri dispar. Este treaba noastra de a separa faptele de povesti.
Luna de luna, luam miturile la control pentru a vedea daca isi merita numele. 
De data aceasta, patrundem in misterioasa lume a creierului uman sa vedem pana unde se intind adevarurile stiintifice si de unde incep...miturile.
Pus la dispozitie de Romana Baia - Partner, Head of Research&Development, Trend, 2017-08-28
Suntem 28 de oameni din Trend înscriși la maratonul din 15 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajați, nu e un număr mare. Pentru noi însă, 28 înseamnă 62% din firmă, iar înscrierile nu s-au încheiat încă...
Facem adesea lucruri împreună în timpul liber – ieșim la o terasă, facem un grătar, dansăm, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distrăm, ne relaxăm, în general în grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile și prietenii. Înscrierea aceasta la maraton este, însă, ceva aparte: în primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participăm, iar ceilalți au promis că vin să ne susțină), iar în al doilea rând nu mai este despre distracție, ci despre efort susținut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Programe de training, coaching, team-building si well-being, diagnoza organizationala.
Adresa: Sos. Dobroesti, nr. 7, corp IV, etaj 8, sector 2, Bucuresti
email:office@dynamichr.ro
Telefon si/sau fax: 021 335 50 83, 0724 088 400
 
Prezentarea companiei
 
Cu o experienta de peste 12 ani in training, Dynamic HR sprijina dezvoltarea angajatilor, dezvoltarea competentelor si abilitatilor lor, astfel incat sa se vada diferenta in indicatorii de performanta la nivel de business. Suntem specializati in livrarea de servicii de resurse umane cu impact la nivelul performantei individuale si organizationale.

Ca si proiecte de referinta, enumeram organizarea primului eveniment dedicat starii de bine a angajatilor din Romania  „Gala Work-Life Balance: Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor”, organizarea de proiecte originale de well-being pentru numeroase companii nationale si multinationale, crearea primului program de well-being 360°, gandit astfel incat sa implice cu succes minim 80% dintre angajati si sa ofere beneficii personalizate, dar si realizarea audiobook-ului „Tehnici de reducere a stresului”.
Servicii / Produse
 
  • WLB Audit, un instrument dezvoltat de Dynamic HR pentru a masura echilibrul intre viata personala si cea profesionala in randul angajatilor.
  • Programe de training, create special pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale, personale sau de vanzare.
  • Sesiuni de coaching, individuale sau de echipa.
  • Programe de team-building, implementate cu scopul de a dezvolta spiritul de echipa, imbunatati relatiile interpersonale si de a creste nivelul de coeziune al echipei.
  • Programe de well-being, axate pe diverse arii, precum pasiune, minte si suflet, corp, familie, si dezvoltate pentru crearea si mentinerea starii de bine a angajatilor la sediul companiei.
Recomandari
 
„Datorita capacitatii de identificare a nevoilor organizationale si pregatirii profesionale a echipei sale, Dynamic HR reuseste sa adreseze „impasul” organizational prin programele de dezvoltare a organizatiei. Programele desfasurate sunt dinamice, inovative si se raporteaza in permanenta la nevoile clientului.” Marina Ionescu, HR Manager, ButanGas.

"Un eveniment frumos (Gala Work-Life Balance), cu invitati de inalta clasa si cu speakeri pe masura. A fost o experienta cu adevarat pozitiva si cu multe idei care pot crea valoare adevarata in echilibrul dintre munca si viata personala. Il recomand sincer tuturor persoanelor dornice de a invata si profita din pasiunea celorlalti pentru un stil de viata sanatos atat la munca, cat si in afara biroului." George Istrate, Regional Sales Manager, Medicover.

„Acest program m-a ajutat foarte mult in a identifica si implementa propriile actiuni de management ce au impact crescut asupra eficientei echipei noastre. Cadrul deschis care s-a creat ne-a ajutat sa ne intelegem mai bine constrangerile colegilor si sa relationam mai bine.” Alina Gheorghe, Manager Departament Proiecte, Grundfos Romania.

„Felicit Dynamic HR pentru ca au stiu atat de bine sa structureze cursul, imbinand perfect elementele practice cu cele teoretice. Ma simt norocos ca am avut prilejul sa fac parte dintr-un grup cu oameni extraordinari. Cand lucrezi cu oameni ai ceva de invatat si vei fi surprins.” Marcu Mihail, Team Leader E-banking Support, Unicredit Tiriac Bank
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate