Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Gabriela Badina – formator in programul AUTHENTIC LEADERSHIP, 2018-03-28
Intelegerea si adoptarea comportamentului potrivit rolului de manager este un demers de durata, iar printul cartii de vizita cu denumirea “manager” nu ofera si abilitatile necesare.

In formarea unui manager este nevoie de un proces de minim 9 luni, sustinut de obiective clare, de implicarea executivului care il coordoneaza in stabilirea rezultatelor asteptate. Managerul are nevoie sa dobandeasca intelesuri din sfera stilurilor de personalitate si sursa conflictelor interpersonale, implicatiei comportamentelor in productivitate, jocurilor manipularii, apararilor sociale, provocarilor conducerii la distanta, coaching-ului in management.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-03-23
Din ce in ce mai multe companii recurg, in ultima vreme, la Metodologia LEGO® SERIOUS PLAY®. Piesele LEGO® sunt o interfata ludica pentru un workshop care aduce la suprafata idei, propuneri si solutii pentru unele dintre cele mai complexe provocari ale organizatiei.
Pus la dispozitie de  Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania, 2018-03-27
Cresterea accelerata a productivitatii din secolul XX s-a datorat, in cea mai mare masura, progresului tehnologic, optimizarii si automatizarii proceselor de munca ale muncitorilor direct productivi. Ca rezultat direct al acestor evolutii, ponderea angajatilor din categoria white collars a devenit dominanta, in majoritatea organizatiilor.

 
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-03-27
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2018-03-28
Progresul tehnologic, schimbarile demografice, economice si sociale au dus la cresterea importantei unor competente care nu demult erau vazute doar ca "nice-to-have".  Incepand cu modul in care educam copiii in sistemul de invatamant, pana la competentele pe care le dezvoltam la angajatii nostri, pregatirea indivizilor pentru noua era a muncii este unul din subiectele care ar trebui să fie pe agenda tuturor guvernelor si organizatiilor, HR-ul avand un rol de architect in acest proces.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-03-29
Identificarea angajatilor HIPO este una dintre masurile cu un imens impact pozitiv in organizatii: pe de o parte este o problema de productivitate - utilizarea eficienta a resurselor existente, pe de alta parte este o problema de HR ce tine de motivarea si engagementul celor in cauza.
Pus la dispozitie de Oana Radu, 2018-04-16
Fie ca ne place sau nu, tehnologia transforma lumea, schimband complet modul in care ne desfasuram business-ul, modul in care comunicam si interactionam. O noua realitate se contureaza in mod rapid chiar sub ochii nostri si este alimentata de ultimele tehnologii, care vine nu doar cu amenintari, ci si cu oportunitati. Vorbim despre o schimbare tehnologica majora, iar daca lucrezi intr-un domeniu focusat pe oameni, cum este HR-ul, prima reactie poate fi una de neintelegere, teama sau chiar respingere.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Programe de training, coaching, team-building si well-being, diagnoza organizationala.
Adresa: Sos. Dobroesti, nr. 7, corp IV, etaj 8, sector 2, Bucuresti
email:office@dynamichr.ro
Telefon si/sau fax: 021 335 50 83, 0724 088 400
 
Prezentarea companiei
 
Cu o experienta de peste 12 ani in training, Dynamic HR sprijina dezvoltarea angajatilor, dezvoltarea competentelor si abilitatilor lor, astfel incat sa se vada diferenta in indicatorii de performanta la nivel de business. Suntem specializati in livrarea de servicii de resurse umane cu impact la nivelul performantei individuale si organizationale.

Ca si proiecte de referinta, enumeram organizarea primului eveniment dedicat starii de bine a angajatilor din Romania  „Gala Work-Life Balance: Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor”, organizarea de proiecte originale de well-being pentru numeroase companii nationale si multinationale, crearea primului program de well-being 360°, gandit astfel incat sa implice cu succes minim 80% dintre angajati si sa ofere beneficii personalizate, dar si realizarea audiobook-ului „Tehnici de reducere a stresului”.
Servicii / Produse
 
  • WLB Audit, un instrument dezvoltat de Dynamic HR pentru a masura echilibrul intre viata personala si cea profesionala in randul angajatilor.
  • Programe de training, create special pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale, personale sau de vanzare.
  • Sesiuni de coaching, individuale sau de echipa.
  • Programe de team-building, implementate cu scopul de a dezvolta spiritul de echipa, imbunatati relatiile interpersonale si de a creste nivelul de coeziune al echipei.
  • Programe de well-being, axate pe diverse arii, precum pasiune, minte si suflet, corp, familie, si dezvoltate pentru crearea si mentinerea starii de bine a angajatilor la sediul companiei.
Recomandari
 
„Datorita capacitatii de identificare a nevoilor organizationale si pregatirii profesionale a echipei sale, Dynamic HR reuseste sa adreseze „impasul” organizational prin programele de dezvoltare a organizatiei. Programele desfasurate sunt dinamice, inovative si se raporteaza in permanenta la nevoile clientului.” Marina Ionescu, HR Manager, ButanGas.

"Un eveniment frumos (Gala Work-Life Balance), cu invitati de inalta clasa si cu speakeri pe masura. A fost o experienta cu adevarat pozitiva si cu multe idei care pot crea valoare adevarata in echilibrul dintre munca si viata personala. Il recomand sincer tuturor persoanelor dornice de a invata si profita din pasiunea celorlalti pentru un stil de viata sanatos atat la munca, cat si in afara biroului." George Istrate, Regional Sales Manager, Medicover.

„Acest program m-a ajutat foarte mult in a identifica si implementa propriile actiuni de management ce au impact crescut asupra eficientei echipei noastre. Cadrul deschis care s-a creat ne-a ajutat sa ne intelegem mai bine constrangerile colegilor si sa relationam mai bine.” Alina Gheorghe, Manager Departament Proiecte, Grundfos Romania.

„Felicit Dynamic HR pentru ca au stiu atat de bine sa structureze cursul, imbinand perfect elementele practice cu cele teoretice. Ma simt norocos ca am avut prilejul sa fac parte dintr-un grup cu oameni extraordinari. Cand lucrezi cu oameni ai ceva de invatat si vei fi surprins.” Marcu Mihail, Team Leader E-banking Support, Unicredit Tiriac Bank
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate