Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Programe de training, coaching, team-building si well-being, diagnoza organizationala.
Adresa: Sos. Dobroesti, nr. 7, corp IV, etaj 8, sector 2, Bucuresti
email:office@dynamichr.ro
Telefon si/sau fax: 021 335 50 83, 0724 088 400
 
Prezentarea companiei
 
Cu o experienta de peste 12 ani in training, Dynamic HR sprijina dezvoltarea angajatilor, dezvoltarea competentelor si abilitatilor lor, astfel incat sa se vada diferenta in indicatorii de performanta la nivel de business. Suntem specializati in livrarea de servicii de resurse umane cu impact la nivelul performantei individuale si organizationale.

Ca si proiecte de referinta, enumeram organizarea primului eveniment dedicat starii de bine a angajatilor din Romania  „Gala Work-Life Balance: Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor”, organizarea de proiecte originale de well-being pentru numeroase companii nationale si multinationale, crearea primului program de well-being 360°, gandit astfel incat sa implice cu succes minim 80% dintre angajati si sa ofere beneficii personalizate, dar si realizarea audiobook-ului „Tehnici de reducere a stresului”.
Servicii / Produse
 
  • WLB Audit, un instrument dezvoltat de Dynamic HR pentru a masura echilibrul intre viata personala si cea profesionala in randul angajatilor.
  • Programe de training, create special pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale, personale sau de vanzare.
  • Sesiuni de coaching, individuale sau de echipa.
  • Programe de team-building, implementate cu scopul de a dezvolta spiritul de echipa, imbunatati relatiile interpersonale si de a creste nivelul de coeziune al echipei.
  • Programe de well-being, axate pe diverse arii, precum pasiune, minte si suflet, corp, familie, si dezvoltate pentru crearea si mentinerea starii de bine a angajatilor la sediul companiei.
Recomandari
 
„Datorita capacitatii de identificare a nevoilor organizationale si pregatirii profesionale a echipei sale, Dynamic HR reuseste sa adreseze „impasul” organizational prin programele de dezvoltare a organizatiei. Programele desfasurate sunt dinamice, inovative si se raporteaza in permanenta la nevoile clientului.” Marina Ionescu, HR Manager, ButanGas.

"Un eveniment frumos (Gala Work-Life Balance), cu invitati de inalta clasa si cu speakeri pe masura. A fost o experienta cu adevarat pozitiva si cu multe idei care pot crea valoare adevarata in echilibrul dintre munca si viata personala. Il recomand sincer tuturor persoanelor dornice de a invata si profita din pasiunea celorlalti pentru un stil de viata sanatos atat la munca, cat si in afara biroului." George Istrate, Regional Sales Manager, Medicover.

„Acest program m-a ajutat foarte mult in a identifica si implementa propriile actiuni de management ce au impact crescut asupra eficientei echipei noastre. Cadrul deschis care s-a creat ne-a ajutat sa ne intelegem mai bine constrangerile colegilor si sa relationam mai bine.” Alina Gheorghe, Manager Departament Proiecte, Grundfos Romania.

„Felicit Dynamic HR pentru ca au stiu atat de bine sa structureze cursul, imbinand perfect elementele practice cu cele teoretice. Ma simt norocos ca am avut prilejul sa fac parte dintr-un grup cu oameni extraordinari. Cand lucrezi cu oameni ai ceva de invatat si vei fi surprins.” Marcu Mihail, Team Leader E-banking Support, Unicredit Tiriac Bank
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate