Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2023-02-28
Programul de language learning dezvoltat de noi, Agile Learning, care imbina cu succes factorul uman, trainer-ul si tehnologia, este unic in Romania si prin urmare a atras peste 25.000 de cursanti. Insa care sunt cele mai cautate limbi atat la cursuri, cat si la programele de testare?
Pus la dispozitie de Sodexo, 2023-02-28
Stiai ca 80% dintre oameni lucreaza mai eficient in momentul in care sunt apreciati mai mult? In momentul in care o persoana decide sa plece din companie, de cele mai multe ori, este vorba despre neindeplinirea nevoilor psihologice. Afla care sunt aceste nevoi si la ce poate duce lipsa aprecierii la job.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2023-02-28
Ianuarie este luna evaluarilor. Sau poate ca e februarie sau martie in compania ta. Oricare ar fi cazul, ti-am pregatit cateva tips&tricks pentru a transforma aceste intalniri si chestionare intr-o experienta benefica si un pic mai organizata.
Pus la dispozitie de Iancu Guda, 2023-02-28
Luna aceasta, afla de la Iancu Guda, Services Director Coface Romania, realizatorul emisiunii Banii in miscare de la Digi24 si expert in platforma BIZTRO Club, care sunt modificarile fiscale ale momentului si modul in care iti influenteaza afacerea, dar si cum poti sa le transformi in oportunitati pentru business-ul tau. 
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2023-02-28
Descopera trendurile care vor schimba peisajul resurselor umane in 2023! De la aparitia unei forte de munca caracterizata de diversitate, pana la implementarea de noi modele de management al performantei si o preocupare serioasa pentru starea de bine a angajatilor, aceste tendinte vor avea un impact major asupra modului in care recrutam, pastram si dezvoltam talentele. 
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2023-02-28
Mindit Consulting aniverseaza 10 ani de pionierat in background screening in Romania, prilej cu care subliniaza importanta transparentei si a onestitatii in mediul de business romanesc. Conform unui studiu din 2022, costul mediu al unui “bad” hire este de minim 30% din salariul anual, ca să nu mai vorbim de costuri suplimentare si impact reputational.
Pus la dispozitie de Atelierul de Idei | Agile People Romania, 2023-02-28
In acest articol veti afla despre opusul fragilitatii: conceptul de anti-fragil si care e legatura sa cu liderii, echipele si organizatiile agile si sanatoase. In Atelierul de Idei avem programe in care suntem incurajati sa vorbim despre starea de bine, despre business-ul care pune angajatul in centrul preocuparilor sau despre ceea ce ne face mai rezilienti.
Pus la dispozitie de Atelierul de Idei | Agile People Romania, 2023-02-28
Afla ce este Agile HR si descopera exemple practice despre cum poate HR-ul sa integreze perspectiva Agile, in acest articol. Nu mai incerca sa rezolvi problemele organizatiei gandind doar ca un om de HR. Ai facut asta in trecut. A functionat? Aplica perspectiva agila!
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-02-28
Retentia angajatilor este un aspect crucial, de care depinde succesul oricarei companii. Pastrarea talentelor devine o misiune din ce in ce mai dificila, caci angajatii sunt mult mai activi pe piata muncii si mai dornici sa faca o schimbare profesionala, incurajati, mai ales, de modul de lucru hibrid. Am intocmit o lista scurta a celor mai frecvente motive pentru care angajatii decid sa paraseasca o companie.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2023-02-28
Pentru ca luna martie debuteaza cu Ziua Martisorului, ne-am inspirat din cultura populara pentru a va darui acest martisor virtual - idei despre cum aceasta zi speciala poate contribui la consolidarea culturii organizationale.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-02-28
Iti doresti in echipa ta oameni alaturi de care sa ai o colaborare pe termen lung. Si aceasta colaborare se contureaza inca din momentul recrutarii daca alegi bine colegii. Atentia ta asupra acestui proces este cu atat mai importanta daca iei în considerare un studiu realizat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM), care arata ca o recrutare gresita ar putea costa o companie de cinci ori salariul anual al unui angajat.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2023-02-28
La o analiza a anunturilor de locuri de munca, vei observa ca pentru joburile care cer o calificare medie sau pentru cele unde nu este nevoie de calificare, angajatorii nu mai pun accent pe diplome si se indreapta catre angajari bazate pe abilitati. Potrivit raportului The State of Skills-Based Hiring 2022, 76% dintre angajatori acorda prioritate competentelor, pentru a gasi noi talente, aproape 55% utilizand teste de competente specifice rolului. 
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-02-28
Oferirea feedback-ului catre colegi poate fi uneori o chestie de temut, chiar si atunci cand feedback-ul este unul pozitiv. Dar redactarea feedback-ului pentru colegi este o abilitate pe care o poti perfectiona cu putina determinare, practica si inspiratie din cateva exemple la indemana.
Pus la dispozitie de Mirro, 2023-02-28
In 2021, pandemia a declansat fenomenul global cunoscut drept The Great Resignation care descrie rata ridicata de demisii. Chiar si in 2023, rata de demisii continua sa fie in crestere. In contextul in care oamenii sunt cele mai de pret resurse ale unei companii, ce pot face executivii pentru a combate acest fenomen?
Pus la dispozitie de OLX Locuri de Munca, 2023-03-01
OLX Locuri de Munca este platforma de recrutare online preferata de sectoarele blue si grey collar, ajungand la peste 600.000 de anunturi noi de angajare in anul 2022 si 3.3 milioane de candidati. In medie, platforma inregistreaza lunar 1.2 milioane de utilizatori in cautarea unui job, iar categoria OLX Locuri de munca are aproximativ 40 de milioane de vizualizari pe luna.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2023-03-01
Toate evenimentele ultimilor ani, de la pandemie si razboi la granite, blocaje in supply chain si evenimente de de-globalizare  care se misca de la punctual catre sistemic, si-au pus amprenta asupra corporatiilor si angajatilor deopotriva. Schimbarea brusca a strategiilor pe termen scurt si mediu a companiilor forteaza in continuare limitele de adaptare ale angajatilor, de dez-invatare si re-invatare a unor procese si activitati.
Pus la dispozitie de Wizrom , 2023-03-01
Potrivit studiilor efectuate de Wizrom, departamentele de Resurse Umane isi pierd 43% din timp prin colectarea de informatii si cautarea in mai multe baze de date pentru a genera rapoarte. Intr-o lume tot mai digitalizata, cu oportunitati de angajare in crestere, eficientizarea sarcinilor de lucru ale angajatilor si stabilirea unei relatii digitale intre acestia si departamentul de Resurse Umane devin tot mai importante.
Cursuri si evenimente

1 - 30 noiembrie 2022, - Cursurile Eucom sunt customizate pe nevoile tale! Iar programul Agile Learning este poate cea mai rapida si eficienta metoda de a invata o limba straina. Cursurile livrate de noi urmaresc imbunatatirea abilitatilor lingvistice necesare activitatilor zilnice la birou, adaptarea continutului la specificul departamentului si pot fi concepute ca programe alternative. Mai multe, in emisiunea Metropola TV. Pentru mai multe informatii sau cereri, ne puteti scrie pe [email protected]

1 ianuarie - 28 februarie 2023, - Atelierul de Idei iti propune o perspectiva inovativa a procesului de teambuilding, transformat intr-un hackathon de inovare, generare idei si co-creare solutii cu ajutorul design thinking. Timp de 2 zile intense, echipele lucreaza impreuna, rastoarna modele de gandire, dezvolta o cultura de colaborare. Detalii la [email protected] pentru un teambuilding care creste intraprenori.

1 - 31 ianuarie 2023, - Creative & Bright organizeaza in fiecare an cele mai tari evenimente de tip team building. Afla aici care sunt cele mai populare concepte de team building in 2023.

13 ianuarie - 14 martie 2023, - Process Communication Model® (PCM) este singura metodologie din lume care combina analiza comportamentala si tipologia personalitatii, impreuna cu tehnici de comunicare adaptativa. Afla detalii aici despre cursurile organizate de Creative & Bright.

30 ianuarie - 3 februarie 2023, online - Romanian Software organizeaza Maratonul de Legislatie, un eveniment dedicat specialistilor HR care vor sa fie la zi cu toate reglementarile legislative ce au impactat modul in care muncim in 2022 si vor continua sa fie relevante si in 2023. Timp de o saptamana, te poti alatura unor discutii antrenante cu specialisti in fiscalitate si dreptul muncii pentru a-ti raspunde la toate intrebarile si preocuparile legislative. Vezi mai multe detalii si inscrie-te aici.

1 - 28 februarie 2023, - Descopera oferta integrala a lunii februarie 2023 pentru cursurile IBR cu tematica financiar-bancara.

1 februarie - 31 martie 2023, - Creative & Bright va propune programul „Manager as Coach”. Acesta este dedicat managerilor, team-leaderilor, directorilor de divizii, supervizorilor, etc. deoarece este foarte important ca acestia sa creeze claritate si scop pentru oamenii lor, aliniind munca cu misiunea companiei si obiectivele echipei. Mai multe detalii aici.

1 - 28 februarie 2023, - Cum sa folosesti language learning ca parghie in departamentul de L&D? Victoria Thorpe, Corporate Learning Strategy Supervisor in cadrul Popular, INC., trateaza in acest webinar problema formarii tuturor angajatilor si vorbeste despre rezultatele pe care a reusit sa le obtina cu serviciile de language learning oferite de goFLUENT oferite la nivelul intregii companii. Vezi fragmentul din webinar si completeaza formularul pentru a avea acces la tot continutul!
 


13 - 16 februarie 2023, online, orele 16:00-20:00 - Institutul Bancar Roman organizeaza curs MS EXCEL pentru sectorul financiar-bancar (nivel mediu – avansat). Cursul se adreseaza persoanelor care utilizeaza aplicatii specifice firmelor si care doresc sa foloseasca produsul Excel la un nivel profesional si complex. Participantii isi vor insusi tehnicile avansate de lucru cu formule, functii, baze de date, tabele pivot, analiza datelor si utilizarea facilitatilor de colaborare oferite de mediul Excel. Detalii aici.
 


15 februarie - 30 aprilie 2023, online - Program certificare Agile HR | 10% reducere pentru membrii HR Club. Peste 30 practici Agile, nenumarate instrumente, 3 platforme online, 10 sprinturi de invatare care ne trec prin toate procesele de HR se finalizeaza cu un studiu de caz supervizat de instructorul autorizat de IC Agile, Cristina Baghiu. Dupa finalizarea cu succes a programului, participantii obtin certificarea internationala ICP-AHR. Detalii aici.

22 februarie 2023, online - Thomas in practica: sesiuni masterclass online despre aplicatiile instrumentelor psihometrice. Aesiunea Matersclass: Experienta Candidatului raspunde clar si prompt la intrebarea: "Cum sa acordam feedback eficient?" In agenda sesiunii vor fi abordate aspecte precum: pregatirea pentru discutia de feedback; recunoasterea informatiilor esentiale din rapoarte; exersarea de acordare a feedback-ului; provocari in discutia de feeback. Detalii si inscriere aici.

1 - 31 martie 2023, - Descopera oferta integrala a lunii martie 2023 pentru cursurile Institutului Bancar Roman cu tematica financiar-bancara.

1 martie - 30 aprilie 2023, - In urma unei cercetari efectuate asupra managerilor de la Google, s-a concluzionat ca unul dintre cele mai importante comportamente ale managerilor cu cele mai mari scoruri a fost faptul ca acestia erau coachi eficienti. Daca aplicati principiile programului Manager as Coach, oferit de Creative & Bright, veti face fata cu mai mare usurinta celor trei mari provocari din management: Dezvoltarea Talentului, Managementul schimbarii si Managementul conflictelor. Mai multe detalii aici.

1 martie - 30 aprilie 2023, - Fie ca esti pregatit sa iti dezvolti afacerea prin participarea la cursuri de business, la intalniri cu parteneri sau investitori straini sau chiar angajarea unei mâini de lucru străine, instrumentul cel mai important il reprezinta limba internationala a comunicarii, engleza. Inscrie-te aici la cursurile personalizate Engleza pentru antreprenori si alatura-te celor 25.000 de cursanti anuali Eucom care au reusit sa isi aduca cariera si business-ul la un alt nivel!

1 martie - 30 aprilie 2023, - Anul 2023 aduce noi modificari legislative, asa ca suntem gata sa oferim solutii. HR Talk with a Spark este webinarul gratuit pe care specialistii Romanian Software in fiscalitate si legislatia muncii il organizeaza lunar pentru a dezbate ordonante, legi sau schimbari cu impact in zona de salarizare si administrare de personal. Aboneaza-te la canalul de YouTube si ramai la curent cu tot ceea ce e relevant pentru specialistii HR.

1 martie - 30 aprilie 2023, - E-Campus Romania organizeaza DIGITAL LEARNING FUNDAMENTALS – Training and Support Program, o experienta completa de formare si suport dedicata echipelor L&D. Acest program dedicat antreneaza participantii prin intermediul lucrului pe proiecte reale din cadrul organizatiilor lor. La final, cursantii dobandesc competentele cheie de Digital Learning, iar compania obtine programe de instruire online gata de folosit. Mai multe detalii aici.

2 martie 2023, - Webinar Thomas International, GRATUIT: The secret to organisational success: Leadership Development | Dr Luke Treglown, Senior Manager of Data Science at Thomas International, se alatura unui panel de discutii pentru a intelege mai bine cum evolueaza leadershipul; a identifica trasaturile unui lider eficace; a descoperi cum pot fi abordate blocajele inspre un leadership eficient si multe altele. Poti participa live la webinar sau il poti viziona la cerere accesand acest link.

2 martie 2023, online, ora 13:00 - Incepe primavara cu un upgrade al strategiei de formare lingvistica in compania ta si descopera cum poti economisi timp, optimiza resurse si creste nivelul de incredere de sine a personalului. goFLUENT te invita la webinarul ”Fa upgrade la strategia ta de training lingvistic corporativ cu goFLUENT!”. Completeaza acum formularul si fa un cadou HR-ilor tai preferati, invitandu-i alaturi de tine la webinar!

9 martie 2023, - Daca ai un rol precum CEO, HR Executive, Talent Acquisition Specialist, L&D Enthusiast ori esti o persoana care ia decizii in procesele care ii privesc pe oameni, vino la conferinta "Courageous Leaders for Turbulent Times". Pe parcursul experientelor de invatare vei fi insotit de profesionisti din comunitatea expertilor Thomas International, precum si de renumitul Adrian Furnham, Business Psychologist, Author&Academic. Afla mai multe pe pagina evenimentului.

9 martie 2023, Bucuresti - Thomas Romania organizeaza conferinta Courageous Leaders for Turbulent Times, creand contextul formal pentru discutiile intre experti, dintre companii, consultanti si cercetatori pentru a consolida eforturile tuturor inspre integrarea tendintelor lui 2023. Rezerva-ti locul si alatura-te conferintei.

16 martie 2023, online, orele 9:00-17:00 - Institutul Bancar Roman organizeaza seminarul Customer Care. Seminarul, sustinut de Anca Tanase, Consilier Viceguvernator in cadrul Bancii Nationale a Romaniei, este dedicat personalului din front office din sucursale (casieri, manageri clienti, directori de sucursala, personalul din departamentele de coordonare retea, suport vanzari, etc.). Detalii aici.

23 - 24 martie 2023, online - Certificare in metodologia Hogan Assessments | curs limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Workshopul ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan, precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. Numeroase studii de validitate au demonstrat contributia instrumentelor Hogan in optimizarea procesului de selectie, precum si in optimizarea functionarii echipelor. Detalii aici.

30 martie 2023, online - Certificare Hogan Advanced Feedback | Conceput pentru persoanele care sunt certificate sa utilizeze suita de instrumente Hogan si doresc sa dobandeasca informatii aprofundate pentru a livra un feedback eficient. Detalii aici.

19 aprilie - 12 mai 2023, online - Agile People Romania organizeaza Program certificare Agile People Development pentru lideri agili | 10% reducere pentru membrii HR Club. Peste 30 practici Agile, nenumarate instrumente, 3 platforme online, 7 sprinturi de invatare  se finalizeaza cu un studiu de caz supervizat de instructorul autorizat de IC Agile, Cristina Baghiu. Dupa finalizarea cu succes a programului, participantii obtin certificarea internationala ICP-PDV. Detalii aici.

8 iunie 2023, online - Certificare Hogan Advanced Interpretation | limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Dedicat persoanelor care sunt certificate sa utilizeze suita de instrumente Hogan si doresc sa dobandeasca informatii aprofundate pentru a interpreta scorurile paradoxale (conflicte) in evaluarile Hogan. Detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate