Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2019-01-08
Ocazia excelenta a unui dialog unu-la-unu, perfect personalizat, o au organizatiile la interviul de recrutare când candidatul este fata in fata cu viitorul sef, cu colegii de la HR, cu alti viitori potentiali colegi din companie. Si ce fac cele mai multe organizatii in acest moment? Rateaza aceasta sansa importanta pe care o au de a fideliza candidatul intr-un ambasador al companiei, transformand experienta interviului intr-una dezamagitoare de tip evaluare sau, si mai rau, interogatoriu. 
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Founder & Managing Partner  , 2019-01-08
Ca recruiteri primim foarte multe intrebari din partea oamenilor care sunt interesati sa faca o schimbare de cariera. Pentru cei care se gandesc ca inceputul de an este un moment bun pentru a face urmatorul pas catre obiectivul profesional propus, am pregatit un articol cu o serie de sugestii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-08
Ca si in anul precedent, 2019 se preconizeaza a fi dur pentru companiile care au nevoie de specialisti. Carentele sistemului de educatie, numarul tot mai mare de romani care opteaza sa emigreze, diferentele dintre generatii fac misiunea recruiterilor din ce in ce mai dificila. Citeste care sunt cele 5 provocari ale noului an si potentialele solutii. 
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2019-01-09
La fiecare sfarsit de an, oamenii fac promisiuni si planuri pentru urmatoarele 12 luni. Imaginati-va cum ar fi sa nu trebuiasca sa asteptati atat de mult pentru a va realiza strategiile si pentru a putea testa deciziile importante inainte de a le face, cum ar fi sa puteti analiza consecintele in doar cateva ore, putand astfel face ajustari? 
Cursuri si evenimente

11 - 13 ianuarie 2018, Bucuresti - The KPI Instiute Romania: Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici. 

17 - 20 ianuarie 2018, Bucuresti - Modulul III, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

18 - 20 ianuarie 2018, Cluj-Napoca - Curs The KPI Institute - Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici.

8 - 11 martie 2018, Bucuresti - Modulul IV, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La ERUDIO, credem ca Leadership-ul este despre Autenticitate - asumarea propriilor valori, despre a trai, dar si a comunica aceste valori cu insufletire. De aceea, la Erisma - Leadership Creativ iti redescoperi autenticitatea prin filosofie, exercitii de tehnici teatrale, scriere creativa si vorbire in public. Programeaza-ti o intalnire cu noi si afla cum poti ajunge la o versiune mai buna a ta ca om si ca lider!

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La Erisma - Leadership Creativ iti vei descoperi Autenticitatea prin Tehnici Teatrale, Scrierea Creativa, Exercitii de Autocunoastere si Vorbire in Public. Vei afla curajul dar, mai ales, bucuria de a le arata celorlalti, la scena deschisa, cine esti, in ce crezi si care sunt povestile de viata care te-au format ca om si ca lider, pentru ca ei sa cunoasca omul din spatele functiei si sa doreasca sa te urmeze. O noua serie incepe in 22 septembrie. Mai multe detalii, aici

6 - 7 decembrie 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare revine cu o noua sesiune in care discutam despre Sourcing 2.0, Recrutare prin canale Social Media, Tehnici de Intervievare, Profil de performanta, Motivatie si Valori si Evaluare. Punem in practica tehnicile de interviu prin sesiuni filmate, cu feedback individual "on the spot". Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.stroica@aims.ro.

1 ianuarie - 28 februarie 2019, Bucuresti - Oferta integrala IBR a lunilor ianuarie-februarie 2019 pentru cursurile cu tematica financiar-bancara este disponibila aici.

1 ianuarie - 31 decembrie 2019, Bucuresti - Executive Presentations Coaching Program iti arata cum sa integrezi idei si detalii complexe in slide-uri memorabile si usor de parcurs, legate printr-un story care va cuceri audienta si va facilita luarea deciziilor. Prin 5 sesiuni de lucru individuale, vei putea asimila procesul de structurare, argumentare, prezentare vizuala si sustinere persuasiva a ideilor pe baza celor mai noi tehnici din neurostiinte. Detalii aici.

14 - 18 ianuarie 2019, Bucuresti - Cursul "Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal" are la baza standardul ocupational aferent rolului. Acest standard a fost elaborat impreuna cu D&B David si Baias si autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Absolventii cursului vor primi diploma de absolvire recunoscuta national, autorizata de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei Nationale. Pentru mai multe informatii click aici.

17 - 18 ianuarie 2019, Bucuresti - Cursul "Finance for non-finance" este dezvoltat ca un workshop unde participantii primesc principiile financiare de baza si le sunt prezentate instrumentele principale de gestiune financiara necesare pentru luarea deciziilor. Pentru mai multe informatii click aici.

22 - 23 ianuarie 2019, Bucuresti - Cu totii ne dorim sa stralucim, sa avem impact si sa-i determinam pe cei din fata noastra sa actioneze atunci cand facem o prezentare sau cand vorbim in public. Hai la cursurile noastre, High Impact Presentations!

31 ianuarie 2019, Bucuresti - Cursul de certificare "Business Coaching Diploma", cu incepere pe 31 ianuarie, este dezvoltat pentru profesionistii din Resurse Umane care doresc sa devina coachi interni sau sa dezvolte o cultura de coaching in organizatiile lor. Programul este, de asemenea, potrivit pentru cei care deja au o acreditare nivel ACC si care doresc sa mearga la urmatorul nivel ICF (PCC). Pentru mai multe informatii despre program click aici.

31 ianuarie 2019, Bucuresti - Cum aplicam GDPR in Recrutare si HR 
Acest curs isi propune sa abordeze cele mai importante si definitorii subiecte necesare intelegerii si aplicarii corecte a normelor GDPR in domeniul Resurselor Umane, pentru a fi in conformitate cu cerintele legale si standardele profesionale din piata. Detalii aici.


1 februarie - 31 decembrie 2019, Bucuresti - Acceseaza calendarul anului 2019 aici pentru a afla programarea cursurilor "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare.

7 - 8 februarie 2019, Bucuresti - "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare revine cu o noua sesiune in care discutam despre Candidate Sourcing, Abordare directa prin Social Media, Tehnici de Intervievare, S.T.A.R., Profil de performanta, Motivatie si Valori si Evaluare. Punem in practica tehnicile de interviu prin jocuri de rol filmate, cu feedback individual "on the spot". Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.stroica@aims.ro.  

12 - 13 februarie 2019, Bucuresti - Cursul „Abilitati de prezentare” este dezvoltat ca un workshop. Pe langa diferite tipuri de tehnici de prezentare, dictie si exercitii de respiratie, constientizarea comunicarii verbale si non-verbale in context, practica iti va oferi in cele doua zile de curs abilitati necesare pentru a iti folosi emotiile in sustinerea unei prezentari de succes. Pentru informatii suplimentare click aici.

18 februarie 2019, Bucuresti - Daca esti trainer, facilitator sau tii intalniri si ai observat ca oamenii sunt mult mai implicati atunci cand folosesti flipchart-ul sa le prezinti, atunci workshop-ul "Flipchart Design" este pentru tine! Poti afla mai multe informatii dand click aici.

22 februarie - 29 martie 2019, Bucuresti - Ofiter protectia datelor
Cursul iti ofera posibilitatea de a cunoaste cele doua acte normative care reglementeaza domeniul: Regulamentul (UE) 2016/679 si Directiva (UE) 2016/680, integrand elementele principale ale regimului juridic privind protectia datelor cu caracter personal, atat prin prisma legislatiei dreptului intern cat si al dreptului UE. Detalii aici. 


13 - 15 martie 2019, Bucuresti - "How To Win Friends and Influence People" nu este numai titlul best seller-ului scris de Dale Carnegie. Este si continutul cursului, Mastering Your Personal Leadership. Te asteptam!

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate