Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
A fost o intrebare pe care am adresat-o tacut in timpul unei conferinte recente la care am participat. S-a nascut din aprecierea eforturilor acestor specialisti de a gasi un echilibru si un fir rosu de integrare a noului stil lucrativ si a celor “80 de noi masuri legislative numai in 2024”.
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-04-23
Decizia profesionala de a deveni si suportul oamenilor de business, de a veni in sprijinul lor cu procese de reinvatare, implementare si dezvoltare prin coaching, a cuprins si-mi cuprinde in continuare cu incredere dorinta de a sustine liderul de astazi, si de astazi inainte, in a-si asuma, cu responsabilitate si transparenta, impactul si influenta pe care le aduce prin prezenta si contributia personala si profesionala.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-04-23
Robert Hogan, PhD, fondatorul si presendintele Hogan Assessments, afirma ca: ”Un leader smerit genereaza implicare”.  Asadar, este nevoie de o persoana smerita pentru a construi si mentine o echipa performanta.
Pus la dispozitie de Wellnessentially, 2024-04-23
Stim ca esti stresat la serviciu. Stim ca ai oameni in echipa care sunt stresati si stim ca stresul este de fapt cauza principala a multora dintre afectiunile de santate cu care ne confruntam cu totii in 2024.
Pus la dispozitie de BIA, 2023-04-25
Conform prevederilor Hotararii nr. 970/2023, companiile au avut termen pana la data de 17 aprilie 2024 sa implementeze metodologia privind prevenirea si combaterea hartuirii. Daca ai ratat insa acest termen, ar trebui sa faci toate demersurile necesare cat mai curand.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-04-25
"Nu se potriveste culturii companiei si am decis sa intrerupem colaborarea!" E una dintre concluziile frecvente in evaluarea unui angajat dupa perioada de proba sau chiar mai devreme. Dar cum poti evita aceasta situatie, care este costisitoare din punct de vedere financiar, dar si ca timp si imagine pentru companie?
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-04-25
Pe langa atingerea obiectivelor, noi credem ca exista si alte aspecte ale performantei ce trebuie valorificate. Spre exemplu, evaluarea competentelor, care implica analiza abilitatilor, aptitudinilor, comportamentelor si capacitatilor angajatilor in contextul muncii lor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-04-25
Ai observat ca feedback-ul declanseaza in noi emotii puternice si sentimentul de a fi judecat? Este normal, pentru ca, de cele mai multe ori, vine din partea unei autoritati, iar acest lucru induce teama. Pentru a depasi aceasta bariera, iata cateva lucruri pe care le poti face, sa sporesti performanta angajatilor, prin feedback.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Setarea prioritatilor reprezinta pentru liderii de HR un proces extrem de important, de care depinde atat succesul departamentului de HR, cat si al intregii organizatii. Un sondaj Gartner a venit in intampinarea provocarilor cu care se confrunta HR managerii si a realizat un top 5 actiuni de intreprins in 2024. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Bunastarea unei organizatii depinde in mare parte si de cat de eficient si bine pus la punct este procesul de salarizare. Externalizarea acestui proces vine la pachet cu o multime de beneficii precum economie de timp si resurse, expertiza, consultanta permanenta si o gestionare eficienta a resurselor umane.
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-04-26
Respectarea reglementarilor in vigoare reprezinta una dintre conditiile esentiale pentru orice organizatie de succes, iar o modificare legislativa de impact este si cea referitoare la concediile medicale. Incepand cu luna aprilie, noi tipuri de concedii medicale figureaza pe lista exceptarilor de la plata contributiei la asigurarile sociale de sanatate (CASS).
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-04-29
55% dintre oamenii de HR se asteapta ca gestionarea cresterii costurilor salariale din cauza inflatiei sa reprezinte cea mai mare provocare de business in 2024. Care sunt cele mai presante provocari legate de candidati? Ce piedici avem in procesul de recrutare? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-04-29
Cum stau lucrurile pe piata muncii in ultima vreme? Pana in anul 2030, se prevede o nevoie de peste 600.000 de persoane pentru a ocupa posturi care necesita competente avansate, in conditiile in care doar 1% din populatia cu varsta intre 25 si 64 de ani participa la programe de formare profesionala.
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2024-04-29
Digitalizarea in domeniul resurselor umane nu este doar o adaptare la progresul tehnologic, ci o oportunitate de a revolutiona complet modul in care functionează departamentul tau. Adoptarea unor solutii software specializate este esentiala pentru a creste eficienta, a raspunde cerintelor pietei in schimbare si a ramane competitiv. 
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-04-29
Implicarea si performanta angajatilor sunt factori cruciali in succesul organizatiei dar intrebarea e cum poti debloca intregul potentialul echipei pentru a creste productivitatea? 

 
Pus la dispozitie de Pharma Nord, 2024-04-29
Aceste doua functii cognitive importante tind sa ne incetineasca sau sa ne joace feste, pe masura ce inaintam in varsta. Aceasta poate fi o provocare, mai ales daca ai un job care necesita multa planificare si gandire creativa.
Pus la dispozitie de CODECS, 2024-04-30
In ciuda progreselor tehnologice pe care le-am facut si le facem, munca unei organizatii este facuta de oameni. Oamenii sunt aceia care alcatuiesc interfata cu clientul, realizeaza produsul, presteaza serviciul, planifica si coordoneaza, imbunatatesc procese, asigura calitatea si aduc profit.
Pus la dispozitie de Andreea Gheorghita, Doru Paducel & Ana M. Marin, 2024-04-30
Iti creezi timp si spatiu pentru a te asculta pe tine insuti?  Un articol util despre modele si practici de reflectie si reflexie scris de colegii nostri de la EMCC Romania.
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-04-30
Acest articol contine informatii utile top managerilor, directorilor HR si coordonatorilor HSE interesati sa implementeze in organizatia lor programe de tip Autoritatea sa Opresti Munca (in engleza Stop Work Authority – SWA).
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-04-30
Articolul da o imagine de ansamblu asupra modului in care pot fi setate elementele care contribuie la o experienta a clientilor controlabila si de buna calitate.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-04-30
Descopera cum instrumentele Thomas au fost integrate in programul de dezvoltare a leadershipului unei mari universitati din Marea Britanie pentru a o diferentia ca angajator.
Pus la dispozitie de Thomas International Romania, 2024-04-30
Intr-un interviu realizat de Thomas International cu Alicia Collinson, Senior Associate la Thrive Law, au fost explorate aspectele cruciale ale bunastarii angajatilor si sanatatii mentale in organizatii. Alicia a oferit idei valoroase despre provocarile comune cu care se confrunta organizatiile si sfaturi practice pentru a le depasi. 
Pus la dispozitie de Business Apps, 2024-04-30
Worktelligent redefineste managementul cererilor de asistenta in modulul Employee Service Center, integrand Machine Learning pentru clasificarea automata a e-mailurilor in tichete, imbunatatind astfel timpul de raspuns cat si legatura dintre angajati si HR Ops.
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-05-07
Ultimii ani gasesc organizatiile din ce in ce mai preocupate de construirea unui mediu de lucru motivant si plin de scop pentru membrii generatiei Z, urmati indeaproape de Millenials. Tinand cont de contextul global in care ne aflam, caracterizat de instabilitate, de o populatie care imbatraneste, de noi tendinte legate de ce anume ne dorim de la locul de munca, acest focus pe generatiile mai noi e lesne de inteles. 
Pus la dispozitie de Business Apps, 2024-05-07
Worktelligent redefineste managementul cererilor de asistenta in modulul Employee Service Center, integrand Machine Learning pentru clasificarea automata a e-mailurilor in tichete, imbunatatind astfel timpul de raspuns cat si legatura dintre angajati si HR Ops.
Pus la dispozitie de Clinica Aproape, 2024-05-07
In mod frecvent suntem expusi la schimbari si provocari care ne cer sa ne adaptam si sa ne integram noi rutine in viata noastra. De la tranzitiile majore la cele mai mici ajustari, capacitatea noastra de a face fata schimbarii si de a ne adapta este esentiala pentru succesul si bunastarea noastra.
Cursuri si evenimente

1 septembrie - 31 decembrie 2023, online - Din aceasta toamna, E-Campus lanseaza o noua serie de programe de antrenament in cele mai de actualitate competente de Digital Learning, in 2 scenarii: parcursuri scurte pentru o acomodare rapida cu cunostintele si practicile cheie si parcursuri complete pentru formarea unor capabilitati reale de lucru. Detalii aici.

1 - 31 octombrie 2023, Bucuresti - Cursul de prim ajutor in sanatatea mintala este o componenta importanta a initiativelor de CSR ale Clinicii Hope, reprezentand o investitie valoroasa pentru binele angajatilor si pentru cresterea performantei organizationale. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la: [email protected].

11 octombrie 2023, online - Vrei sa descoperi modul in care Grupul Hitachi si-a pus in aplicare viziunea privind invatarea autonoma prin tranzitia de la un sistem de gestionare a invatarii  la o platforma de experienta de invatare pentru a implementa continutul de invatare? Dr. Kazuyoshi Torii, Senior Officer la Hitachi Academy Co., Ltd.,va impartasi initiativele de reskilling care au permis dezvoltarea carierei celor 40.000 de angajati. Inscrie-te aici pentru a asista la webinar.

1 noiembrie - 31 decembrie 2023, online - PsyHealth WorXs este un NOU program de instruire online, orientat spre gestionarea riscurilor psihosociale in mediul de lucru. Acest proiect, finantat de EIT Health si implementat de Universitatea RWTH Aachen, Universitatile din Maastricht si Lisabona, cu suportul Atelierului de Idei pentru traducerea in limba romana, ofera o aplicatie digitala de instruire usor de utilizat si bazata pe practica si cunostinte stiintifice. Afla mai multe.

1 noiembrie - 31 decembrie 2023, - Cultivarea wellbeing-ului este un proces continuu, multidimensional, ce necesita atentie si efort. Ofera-le angajatilor tai oportunitatea de a participa la o actiune de wellbeing care sa le aduca beneficii atat in viata personala cat si in cea profesionala. Creative & Bright te ajuta cu conceptele si implementarea lor! Afla mai multe aici.

1 - 30 noiembrie 2023, - Edenred a creat primul curs digital dedicat formarii sustenabile de obiceiuri alimentare echilibrate: EduFOOD. Acesta poate fi accesat online de aici sau poate fi urcat pe platformele de e-learning ale companiilor. Pentru detalii o puteti contacta pe Laura Popa, CSR Coordinator Edenred Romania la adresa [email protected].

16 - 17 noiembrie 2023, online - Certificare in metodologia Hogan Assessments | curs limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Workshopul ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan, precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. Numeroase studii de validitate au demonstrat contributia instrumentelor Hogan in optimizarea procesului de selectie, precum si in optimizarea functionarii echipelor. Detalii aici.

7 decembrie 2023, online - Certificare Leadership Versatility Index 360 | 7 decembrie 2023 | Limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Workshopul HART Consulting ii invata pe participanti sa interpreteze si sa aplice evaluarea Leadership Versatility Index 360 a performantei liderilor – un instrument cu adevarat unic si inovator. Detalii aici.

29 ianuarie - 2 februarie 2024, online - Anul a inceput si aduce multe modificari legislative, asa ca ne propunem sa te pregatim temeinic pentru a le implementa corect si eficient la Maratonul de Legislatie in HR. Ne intalnim online in saptamana 29 ianuarie - 2 februarie 2023, timp de 2 ore pe zi, ca sa discutam, analizam si dezbatem toate informatiile de care ai nevoie: Codul Muncii, modificari fiscale si tot ceea ce are impact in zona de administrare de personal si salarizare. Citeste mai multe detalii aici.

1 februarie - 31 martie 2024, Bucuresti - Cursul Ambasadori de Wellbeing in compania ta oferit de Clinica Hope are ca scop sa creasca nivelul de constientizare pe subiectele de mental wellbeing si tulburari emotionale si sa educe persoanele cheie din companie in identificarea cu ușurinta a problemelor de sanatate emotionala a celor din jur si actionarea preventiva. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la [email protected].

15 - 16 februarie 2024, online - Certificare in metodologia Hogan Assessments | Limba engleza | 10% reducere pentru membrii HR Club. Procesul de dezvoltare ca buni profesionisti nu se termina niciodata. In acest sens, HART Consulting va invita sa participati la workshop-ul de certificare in metodologia Hogan Assessments, Nivel 1, care ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan, precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. Detalii aici.

 


22 - 25 februarie 2024, - Formare in coaching Level 1/Level 2 prin scoala de coaching Erickson Coaching International, acreditata ICF. The Art & Science of Coaching, programul de formare al Scolii Erickson Coaching School, porneste din nou din 22 februarie 2024, cu 4 zile intense ale modulului I (22-25 februarie), prin parteneriatul scolii cu CTeam Romania. Alatura-te celor 50.000 de coachi Erickson la nivel mondial. Descopera mai multe aici.

26 februarie - 30 aprilie 2024, online - Creste-ti sansele de a avansa in cariera in 2024! Prinde si tu un loc la prima sesiune de cursuri A_BEST de limba engleza, open, in sistem grupa, din februarie – aprilie 2024. Cursurile demareaza in data de 26 februarie 2024. Grupe mici, omogene, limbaj general si de afaceri (mixt). Sesiuni derulate online, cu trainer dedicat, seara, de la 18:30. Detalii si inscrieri aici. Contact rapid: [email protected], 0762 274 914.

28 februarie - 29 noiembrie 2024, online - Cursuri de certificare pentru instrumentele Thomas International: calendarul sesiunilor din 2024. Fa cunostinta cu instrumentele Thomas International accesand pagina dedicata fiecaruia de pe site-ul www.thomas.co si scrie la [email protected] pentru a programa o discutie cu unul dintre consultanti. Membrii HR Club beneficiaza de un discount de 10% la oricare dintre sesiunile de certificare, cu codul HRCLUB10.

1 martie - 30 aprilie 2024, Bucuresti - Corporate Dynamics anunta lansarea programului Managementul Performantei Safety, dedicat specialistilor HSE. Intr-o maniera experientiala, continutul sau completeaza programele OSHA si NEBOSH si ofera instrumente practice pentru a aborda riscul din perspectiva psiho-sociala. Pentru o ofertă personalizata, sunteti invitati sa ne contactati. Mai multe detalii aici.

4 martie - 10 iunie 2024, online - Trend Consult te invita la TREND TALKS - o serie de evenimente online in care alaturi de invitati speciali avem discutii autentice si actuale in care abordam concepte cheie din lumea organizatiilor. Inscrie-te aici.

7 martie - 14 aprilie 2024, Bucuresti - Parcursul tau catre certificarea ACC – Erickson Coaching International | Modul 1: 7-10 martie | Modul 2: 11-14 aprilie 2024 | 15% discount pentru membrii HR Club. 64 de ore de formare in coaching solicitate de International Coaching Federation pentru acreditarea ACC, acoperite in 2 module, “face to face”. Mai multe detalii, aici. 

1 - 30 aprilie 2024, online - Descopera oferta integrala a lunii aprilie 2024 pentru cursurile IBR cu tematica financiar-bancara.

1 - 30 aprilie 2024, online - Psihoeducatia combina psihoterapia cu educatia si este parte importanta a programului complet de tratament pentru diferite tulburari. Clinica Hope va invita la cursuri de psihoeducatie a depresiei, a tulburarii borderline, a schizofreniei, cat si a tulburarii bipolare. Specialisti foarte bine pregatiti va ofera o harta solida, bazata pe cercetare si experienta practica, care sa ajute la intelegerea si gestionarea acestor tulburari. Va puteti inscrie aici, locurile sunt limitate!

17 aprilie - 28 iunie 2024, online - Cursuri de Acreditare pentru evaluarile Thomas International | Alatura-te comunitatii Thomas care foloseste informatiile obtinute din rapoartele PPA, GIA, TEIQue si HPTI pentru a identifica talentele din organizatie si pentru a configura echipe performante. Participa la sesiunile de certificare din aceasta primavara: Inteligenta Emotionala – TEIQue, Comportament cu DISC – PPA, Inteligenta General – GIA, Personalitate – HPTI.

18 aprilie - 23 mai 2024, Bucuresti - Program Trend de acreditare ca evaluator de competente manageriale | Programul se adreseaza specialistilor in resurse umane care organizeaza Centre de evaluare si dezvoltare a competentelor manageriale in organizatiile lor. Recomandat pentru: specialisti OD, HR business partners, head-hunters, specialisti in learning& development, m eri operationali implicati in selectia si dezvoltarea talentelor, consultanti in management si dezvoltare organizationala. Detalii si inscriere aici.

29 aprilie 2024, online / Bucuresti - Descoperiti acum gama completa de cursuri A_BEST de limbi straine corporate: Cursuri online pe platforma, cursuri online pe Zoom sau Teams, cu trainer sau cursuri offline, in persoana, la sediul clientului. Contactati-ne acum pentru o strategie lingvistica personalizata la [email protected] sau 0762 274 914. 

29 - 30 aprilie 2024, online, orele 16:00-20:00 - Prezentari tips & tricks - Power Point si Outlook | Cursul IBR se adresează persoanelor interesate de tehnici de prezentare, manageri si angajaţi din toate departamentele, care doresc sa foloseasca produsele Outlook si Power Point la un nivel profesional. Detalii aici.

1 - 31 mai 2024, - Hart Consulting lanseaza un nou program care exploreaza, folosind instrumentele Hogan, personalitatea umana in relațiile de lucru sau personale, pentru a intelege dinamica diferita pe care o avem cu persoanele cu care interactionam si cum ii impactam pe cei din jurul nostru. Detalii despre program si inscrieri aici.

1 - 31 mai 2024, online - Clinica Hope ii invita pe toti cei interesati la cursuri de abilitati pentru tulburarea borderline. Alaturi de specialisti foarte bine pregatiti, ofera o harta solida, bazata pe cercetare si experienta practica, care ajuta la intelegerea si gestionarea acestei tulburari. Clinica Hope va asteapta daca va confruntati personal cu aceasta tulburare si doriti sa va imbunatatiti abilitatile de a o gestiona. Inscriere aici. Locurile sunt limitate!

1 - 31 mai 2024, online - Daca ai ratat webinarul Creating connection through hybrid working, nu-ti face griji! Poti verifica inregistrarea completa pentru a accesa toate informatiile si sfaturile impartasite de expertii Thomas. Acest webinar este destinat profesionistilor din HR, specialistilor in recrutare si managerilor care cauta modalitati de imbunatatire a conectivitatii si gestionare a echipelor hibride. Urmareste-l aici.

1 mai - 25 octombrie 2024, Bucuresti - Mai Sus, Mai Bun, Mai CODECS! Descopera calendarul cursurilor open CODECS si beneficiaza de discount de 20% folosind codul #maiCODECS. Discountul se aplica oricarui curs sau program de training organizat de CODECS, fie ca e vorba de un curs acreditat, un training experiential sau o certificare internationala.

1 - 31 mai 2024, online - Mentine-ti echipa in forma si hai la Stepathon in luna mai! Stepathon incurajeaza miscarea, socializarea si un stil de viata sanatos, aducand in acelasi timp distractie si coeziune in echipa ta. Stepathon este o competitie de masurat pasi intre companii, care dureaza o luna. Angajatii tai vor fi motivati sa acumuleze pasi, integrand plimbarile in rutina lor zilnica. Afla mai multe aici si inscrie-te cu echipa la Stepathon!

1 - 31 mai 2024, - Descopera oferta integrala a lunii mai 2024 pentru cursurile IBR cu tematica financiar-bancara.

8 mai 2024, online - Webinar Pharma Nord: "Cum sa va asigurati ca beneficiati de suplimente alimentare eficiente" | Inscriere aici. Membrii HR Club beneficiaza de participare gratuita.

8 mai 2024, Bucuresti, Globalworth Campus A, ora 18:00 - Eucom organizeaza HR EVOLUTION: Navigating Tomorrow's Workplace. Evenimentul se remarca printr-o serie de sesiuni dinamice dedicate transformarii si inovatiei in domeniul resurselor umane. Pe 8 mai va avea loc sesiunea 3, in care Ana Raluca Radut va aborda subiectul constientizarii rolului de HR in cresterea si bunastarea oamenilor din companii. Inscrie-te chiar acum accesand acest formular.

15 mai 2024, online, ora 15:00 - A_Best va invita la webinarul "Unlocking Global Potential: Tailored Language Learning Solutions for an Effective HR Management", gazduit de expertii din industrie, Aura Icodin, CEO si Fondator – A_BEST Foreign Language Center si Elias Alonzo, Ed.D., Director Executiv – AC Language School, USA, Texas. Mai multe detalii si inscriere aici.

22 mai 2024, Bucuresti - Te invitam sa descoperi lumea fascinanta a Inteligentei Artificiale in procesele de Talent Acquisition alaturi de Andrei Ion, Managing Director SHL Romania. Vom explora fundamentele Inteligentei Artificiale, aplicatiile acesteia in recrutare, cele sase principii de bune practici in evaluarea talentelor, dar si directiile viitoare ale aplicarii AI in recrutare si principiile de validare conform standardelor SIOP. Pentru inscrieri contacteaza-ne la [email protected].

22 - 23 mai 2024, online, orele 18:00-22:00 - Registrul de evidenta al operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal | Seminarul IBR este destinat specialistilor de protectia datelor cu caracter personal. Se vor detalia reglementarile şi criteriile pentru stabilirea obligatiei de tinere a registrului de evidenta al operatiunilor de prelucrare a datelor, exceptiile aplicabile, dar si modalitatile efective de completare si tinere a registrului. Detalii aici.

23 - 24 mai 2024, Bucuresti - Creative Bright organizeaza curs open Process Communication Model. PCM este o harta a comportamentelor umane. Cu PCM, totul incepe cu o intelegere profunda a ta, a punctelor tari si a punctelor slabe, precum si a comportamentelor tale. PCM te invata cum sa descifrezi: cuvintele, tonurile, gesturile, posturile si expresiile faciale ale altora nu numai pentru a-i intelege mai bine, ci si pentru a-ti adapta canalele de comunicare. Mai multe detalii si inscriere aici.

23 - 26 mai 2024, - Programul acreditat de coaching by Erickson Coaching International. Face to face in Bucuresti | Modul 1: 23-26 mai 2024 | 15% discount pentru membrii HR Club. Livrare in limba engleza, trainer international. Mai multe detalii, aici sau la [email protected].

28 mai 2024, Bucuresti - Invata sa adresezi intrebarile relevante pentru a cunoaste cu adevarat candidatul! Trainingul interactiv SHL Romania de certificare CBI permite participantilor sa cunoasca in detaliu toate fazele acestei metode de intervievare – de la pregatire la executie! Iti propunem o zi de training dinamica, cu multe oportunitati de a practica tehnicile CBI impreuna cu un trainer certificat SHL. Detalii aici. 

28 mai 2024, - Let’s name ‘FEEDBACK’ something else! EMCC Romania va invita la sesiunile lunare gratuite de impartasire si invatare a cunostintelor si modelelor. Pe 28 mai, invitatul nostru special va fi Dr. Lise Lewis, Ambasador Special Global al EMCC si fost Presedinte, care va prezenta The Relational Leadership WAY©. Mai multe informatii si linkuri aici.

4 iunie - 9 iulie 2024, online - Curs acreditat EMCC Global pentru mentorat | Participarea la acest curs sustine si include cei 5 piloni esentiali ai mentoratului profesionist: 1. Formare si invatare. 2. Apartenenta profesionala si acreditare recunoscuta global. 3. Practica, invatare continua si suport reciproc prin programul de mentorat MOZAIC. 4. Sustinere prin supervizare. 5. Crearea de parteneriate strategice mutual benefice si sustinerea mentorilor profesionisti. Mai multe informatii la [email protected].

6 - 7 iunie 2024, online - Hogan Assessments Certification Workshop (Level 1) |  In cadrul workshop-ului veti afla informatii despre interpretarea in profunzime a celor 3 instrumente de diagnoza a personalitatii: inventarul de personalitate, inventarul de dezvoltare si inventarul de valori si preferinte. Detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate