Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-04-22
Tehnologia a determinat schimbari masive in departamentele de HR, iar inovatia in domeniu continua sa transforme modul in care managerii de resurse umane se ocupa de salarizare si de administrarea personalului. Pe langa faptul ca softurile specializate in resurse umane simplifica munca intr-un departament de HR, acestea se reinventeaza periodic si permit accesul simplu si rapid la o diversitate de date si informatii, ceea ce imbunatateste semnificativ munca specialistilor in resurse umane.
Pus la dispozitie de Institutul de Marketing, 2019-04-24
Ce trebuie sa stie un profesionist de marketing? Care sunt noile competente si instrumente care ii pot ajuta pe cei implicati in marketing sa faca fata cerintelor in continua schimbare din piata? CIM a redefinit recent competentele pe care trebuie sa le aiba un profesionist de marketing in trei mari categorii: competente de baza, competente tehnice  si  comportamente.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-05-06
Desavarsirea profesionala si sentimentul de apartenenta la job sunt doua dintre motivele importante care ne retin intr-o echipa. Hai sa vedem cum poti tu, din rolul de HR Manager, sa mentii vie motivatia colegilor, folosind conceptul de #experience. Daca citesti textul pana la capat gasesti si doua exemple relevante :)
Cursuri si evenimente

1 ianuarie - 31 decembrie 2019, Bucuresti - Executive Presentations Coaching Program iti arata cum sa integrezi idei si detalii complexe in slide-uri memorabile si usor de parcurs, legate printr-un story care va cuceri audienta si va facilita luarea deciziilor. Prin 5 sesiuni de lucru individuale, vei putea asimila procesul de structurare, argumentare, prezentare vizuala si sustinere persuasiva a ideilor pe baza celor mai noi tehnici din neurostiinte. Detalii aici.

1 februarie - 31 decembrie 2019, Bucuresti - Acceseaza calendarul anului 2019 aici pentru a afla programarea cursurilor "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare.

8 aprilie - 21 noiembrie 2019, Bucuresti - Am dat drumul cursurilor si certificarilor in metodologia SHL pentru 2019! Poti descarca aici informatii si detalii despre fiecare training in parte si/sau sa ne scrii direct la adresa info@shl.ro.

1 mai - 30 iunie 2019, Bucuresti - Programele de cursuri personalizate si programele de cursuri corporate sunt adaptate nevoilor clientilor nostri: diplomele de perfectionare eliberate de Pro Management, Microsoft sau ANC recunoscute la nivel national si international au facut ca portofoliul de clienti (companii multinationale, banci, regii autonome, institutii de stat, companii de software, companii de telefonie si multe altele) sa crească exponential. Vezi catalogul cursurilor programate in lunile mai-iulie 2019.

1 mai - 30 iunie 2019, Bucuresti - Oferta integrala IBR a lunilor mai-iunie 2019 pentru cursurile cu tematica financiar-bancara este disponibila aici.

6 mai 2019, Bucuresti - CEO for a Day© porneste de la o simulare de business in care participantii descopera ce inseamna sa conduci o afacere, care sunt operatiunile esentiale si ce consecinte financiare au deciziile lor. Evenimentul este dedicat tuturor celor doresc sa inteleaga notiunile financiare de baza dintr-o afacere intr-un context realist si dinamic. Afla mai multe detalii.

13 - 17 mai 2019, Bucuresti - Cursul „Data Protection Officer” culege de fiecare data feedback-uri entuziaste, fiecare serie desfasurandu-se cu clasa plina ochi. Cei interesati de o varietate de studii de caz si de exemple practice din experienta echipei se pot inscrie la urmatorul curs aici.

13 - 15 mai 2019, Bucuresti - Certificarea Emergenetics® - Profilul Emergenetics ofera un cadru simplu ce include 7 factori usor de recunoscut si folosit, care se refera la munca, relatii interpersonale si comunicare: 4 preferinte de gandire (analitic, structural, conceptual, social) si 3 factori de comportament (flexibilitate, expresivitate si asertivitate). Afla mai multe detalii.

15 - 16 mai 2019, Bucuresti - „Finance for non-finance” este un curs pentru cei care doresc mai mult decat sa cunoasca „alfabetul financiar” si vor sa inteleaga cum deciziile lor de business au impact in profitabilitatea organizatiei; mai multe detalii aici.

16 mai 2019, Bucuresti - Institutul de Marketing organizeaza cursul "Excel pentru marketing", cu Alina Stancu, specialist in management financiar. Cursul interactiv se adreseaza in special utilizatorilor Microsoft Excel de nivel mediu din marketing si vanzari. Pe parcursul derularii cursului vei descoperi solutii de analiza a bazelor de date in Excel folosind tabele inteligente, tabele pivot, grafice dinamice si tablouri de bord. Afla mai multe detalii pe pagina dedicata sau la info@instituldemarketing.ro.

17 mai - 5 iulie 2019, Bucuresti - Curs Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. Curs autorizat ANC, cod COR 242231, integreaza elementele principale ale regimului juridic privind protectia datelor cu caracter personal, atat prin prisma legislatiei dreptului intern cat si a dreptului UE. Detalii aici.

20 - 22 mai 2019, Bucuresti - Cursul Mastering Your Personal Leadership este despre depasirea zonei de confort, despre noi obiective ambitioase si atingerea lor. Te va ajuta sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru a reusi, si-ti va oferi cele 5 chei fundamentale ale succesului.

22 mai 2019, Cluj-Napoca - Conferinta “Innovate. Lead. Transform. – How to boost organizational performance and engagement” propune solutii pentru cresterea performantei organizationale si a angajamentului. Speakeri: Zsolt Feher, Marketing Director la Hogan Assessment Systems, Madalina Balan, Managing Partner la Hart Consulting si Tamas Kovacs, Regional Sales Director la Steelcase. Afla mai multe detalii si inscrie-te aici. 

23 mai 2019, Timisoara - Conferinta “Innovate. Lead. Transform. – How to boost organizational performance and engagement” propune solutii pentru cresterea performantei organizationale si a angajamentului. Speakeri: Zsolt Feher, Marketing Director la Hogan Assessment Systems, Madalina Balan, Managing Partner la Hart Consulting si Tamas Kovacs, Regional Sales Director la Steelcase. Afla mai multe detalii si inscrie-te aici. 

24 mai - 25 iunie 2019, Bucuresti - CIPD pentru Manageri de HR - revenim, la cererea publicului, cu o noua editie in luna mai. Mai poti prinde cateva locuri aici.

27 - 28 mai 2019, Bucuresti - Vrei sa castigi incredere, credibilitate si noi abilitati cu care sa convingi audienta sa accepte si sa implementeze ideile pe care le promovezi? Prinde superputeri cu ajutorul cursului High Impact Presentations

27 - 31 mai 2019, Bucuresti - Romanian Software iti ofera un curs certificat de Inspector Salarii, in care vei invata despre prevederile referitoare la legislatia fiscala si modul de impozitare a veniturilor salariale, cum sa intocmesti corect pontajul si sa calculezi salariile angajatilor, si vei putea gestiona documentele ce tin de calculul salarial. In ultima zi a cursului sustii un examen si iti iei certificare din partea Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Detalii aici.

4 iunie 2019, Bucuresti - Intalnirile ERUDIO „Cum sa conduci ca sa construiesti Increderea”: Despre Incredere, Etic si Cunoastere tacita cu Horia-Roman Patapievici. Mai multe detalii aici sau la contact@erudio.ro. 
Taxa de participare per conferinta este de 120 Euro + TVA de persoana. Se acorda reducere de 5% pentru două conferinte, 10% pentru 3 sau mai multe conferinte.


6 - 8 iunie 2019, Bucuresti - Managing Anxiety and Stress in Leadership Roles - Stresul si anxietatea sunt unii dintre principalii factori care afecteaza calitatea vietii. Invata cum sa le abordezi in cadrul programului nostru executiv alaturi de Dr. Srini Pillay, Harvard Medical School, Adam Leonard, Google si Radu Manolescu, K.M.Trust & Partners. Afla mai multe despre acest program dezvoltat exclusiv pentru senior management aici.

6 - 7 iunie 2019, Bucuresti - Multipliers Leadership Workshop - SHL Development si The Wiseman Group iti aduc aproape un model diferit de leadership, in care liderii isi folosesc propria inteligentă pentru a o amplifica pe a celor din jur. Detalii si inscrieri pe https://calendar.shl.ro/.

12 iunie 2019, Bucuresti - Intalnirile ERUDIO „Cum sa conduci ca sa construiesti Increderea”: Despre Incredere, Etic si Cunoastere tacita cu Horia-Roman PatapieviciMai multe detalii aici sau la contact@erudio.ro. 
Taxa de participare per conferinta este de 120 Euro + TVA de persoana. Se acorda reducere de 5% pentru două conferinte, 10% pentru 3 sau mai multe conferinte.


20 iunie 2019, Bucuresti - Intalnirile ERUDIO „Cum sa conduci ca sa construiesti Increderea”: Despre Incredere, Etic si Cunoastere tacita cu Horia-Roman PatapieviciMai multe detalii aici sau la contact@erudio.ro. 
Taxa de participare per conferinta este de 120 Euro + TVA de persoana. Se acorda reducere de 5% pentru două conferinte, 10% pentru 3 sau mai multe conferinte.


27 - 28 iunie 2019, Bucuresti - Certificarea in metodologia Hogan Assessments – aplicatii practice in Talent Management. Ce spun participantii: “Hogan Assessments mi-a schimbat perspectiva asupra oamenilor cu care lucrez in mod direct si a colegilor alaturi de care lucram in programe de mentoring sau career development.” (Mihaela, HRM, companie IT). Afla mai multe informatii si inscrie-te aici.  

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate